Binance, deprem bölgesindeki kullanıcılara 100 dolarlık BNB yükleyeceğini duyurdu

Binance, deprem bölgesindeki kullanıcıların hesabına 100 dolarlık BNB yükleyeceğini duyurdu.

Binance'nin twitter hesabından paylaşılan mesajda "Ülkece yaşadığımız bu zor dönemde #Binance olarak, deprem bölgesinde bulunan kullanıcılarımıza airdrop ile 100'er $ değerinde $BNB bağışlıyoruz. Toplamda yaklaşık 5 milyon $ değerinde bağışla depremden etkilenenlerin yanındayız" dedi.

Binance kurucusu ve CEO’su CZ ise “Türkiye’de yakın zamanda gerçekleşen depremler çok fazla insan ve topluluğun üzerinde yıkıcı etkiler bıraktı. Çabalarımızın etkilenenleri biraz olsun rahatlatmasını umuyoruz. Ayrıca, endüstrideki paydaşlarımızı bir kez daha bu kriz zamanlarında bir araya gelip yardım eli uzatmaya davet ediyoruz” dedi.

Binance açıklamasında şu detaylar yer aldı:

Binance, Türkiye’de yakın zamanda gerçekleşen depremlerden en çok etkilenen bölgelerde bulunan tüm Binance kullanıcılarına 100’er dolar değerinde BNB’yi airdrop ile dağıtacak.

Depremden en çok etkilenen Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay illerinde bulunan, bağıştan faydalanacak kullanıcılar 6 Şubat’tan önce tamamlanmış olan Proof of Address (POA-Adres İspatı) yöntemiyle belirlenecek. 

POA yönteminin belirli kısıtlamaları ve gelişim noktaları olabilse de, şu an için depremden etkilenen kişilere hızlıca ulaşabilmek adına elimizdeki en güvenilir yöntem bu. Yapılacak toplam bağış miktarının 5 milyon $ USD (veya 94.155.500 TRY) olması beklenmektedir.

Sonraki Haber

Forum