Binance, ‘Bicasso’yu Duyurdu

Binance, yapay zeka ile NFT üretimi sağlayan Bicasso platformunu kullanıma açtı.

Kripto para borsası Binance, NFT dünyasına yönelik yeni projesini tanıttı. Borsa, yapay zeka ile NFT üretimi sağlayan Bicasso platformunu kullanıma açtı.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, Twitter hesabından yaptığı paylaşımında, “Yapay zeka ile yaratıcı vizyonlarınızı NFT’lere dönüştürebilirsiniz” ifadelerini kullandı. CZ’nin paylaştığı bilgilere göre Bicasso‘nun beta sürümü 10 bin mint ile sınırlı olacak. Bicasso’da yapay zeka kullanılarak NFT üretimi yapılabilecek. Portalda ‘sihirli kelimeler’ ve görsel yükleme bölümü yer alıyor.

CZ’nin paylaşımı kısa sürede binlerce kişi tarafından görüntülendi. Kullanıcılar kendi yarattığı NFT’lerin görsellerini CZ’nin twit’inin altında paylaştı. Sistemde aşırı yüklenmeden kaynaklı sorunların yaşandığı ve bir süreliğine durduruldu.

Bicasso’nun ilk etapta NFT severler tarafından yoğun ilgi ile karşılandığı söylenebilir. Öte yandan Bicasso’nun dünyaca ünlü ressam Pablo Picasso’yu çağrıştırması da dikkatlerden kaçmadı.

Binance NFT, geçen yıl haftalık 600 bin kullanıcıya ulaşmıştı. Portalda 2,5 milyon NFT listelemesi yapılmıştı. NFT pazarında, doğrulanmış kullanıcıların kendi eserlerini satışa çıkarmasına izin veirlirken, 40 milyon doların üzerinde işlem hacmi yaratılmıştı.

Bu haber Chip Online ve BTCHaber iş birliği ile hazırlanmıştır.
Sonraki Haber

Forum