Binance, ABD’deki Soruşturmalarını Sonuçlandırmak İstiyor

Binance, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki olağanüstü düzenleme ve yasa uygulama soruşturmalarını sonuçlandırmak için para cezaları ve cezalarla yüzleşmeye hazırlanıyor.

Son dönemde kripto para borsası Binance, yaptığı açıklamalar ve çalışmalarla ile sık sık gündemde yerini alıyor. Binance, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki olağanüstü düzenleme ve yasa uygulama soruşturmalarını sonuçlandırmak için para cezaları ve cezalarla yüzleşmeye hazırlanıyor.

Binance, geçmişteki uyumluluk sorunlarını gidermek için düzenleyicilerle birlikte çalışıyor. Şirketin baş strateji sorumlusu Patrick Hillmann, Binance’in “Bunu düzeltmek ve şimdi geçmemiz gereken çözümlerin neler olduğunu bulmak için düzenleyicilerle birlikte çalıştığını” belirtti. Devam eden soruşturmaların sonucunun muhtemelen para cezası olacağını, ancak daha fazlasının olabileceğini de sözlerine ekledi.

Hatırlatmak gerekirse Binance, ABD’de, kara para aklamayı önleme yasalarının potansiyel ihlalleri nedeniyle Adalet Bakanlığı tarafından 2018’de başlatılan soruşturma da dahil olmak üzere çeşitli soruşturmalara tabi tutulmuştu. Bunun yanında Mart 2021’de Emtia Vadeli İşlemleri Ticaret Komisyonu, şirketin ajansa kaydolmadan ABD’li müşterilere kripto türevleri sunup sunmadığını da araştırdı.

Hillmann, Binance’in “bu tartışmaların nereye gideceği konusunda son derece kendinden emin olduğunu ve gerçekten iyi hissettiğini“, ancak para cezalarının boyutu veya ABD’li düzenleyicilerle çözülmesi için bir zaman çizelgesi belirleyemeyeceğini dile getirdi.

Bu haber Chip Online ve BTCHaber iş birliği ile hazırlanmıştır.
Sonraki Haber

Forum