Amazon'un patronu Bezos, Güç Yüzükleri yapımcılarına kendini görmezden geldikleri için teşekkür etti

Jeff Bezos, Amazon Prime'da yayınlanmak için artık saatleri sayan Güç Yüzükleri'nin yapımcılarına kendini görmezden geldikleri için teşekkür etti.

The Lord of the Rings: The Rings of Power (Güç Yüzükleri) Prime Video'da yayınlanmaya başlıyor ve fırtına gibi bir başlangıç yapması bekleniyor. Bu arada dizi hakkında ilginç haberler gelmeye devam ediyor. Amazon patronu Jeff Bezos, serinin yöneticilerinin, kendinden gelen notları "akıllıca" görmezden geldiğini açıkladı.

Variety tarafından bildirilene göre Bezos, "Her dizi yöneticisinin hayali - ve her dizi yöneticisi diyorum - hayalleri, kurucu ve yönetim kurulu başkanından senaryolar ve erken kesimler hakkında notlar almaktır" dedi ve devam etti: "Bunu sevdiler. Her ikinize de yardımı dokunduğu yerlerde dinlediğiniz için teşekkür etmeliyim, ama en çok, beni tam olarak doğru zamanlarda görmezden geldiğiniz için teşekkür etmeliyim."

Bezos'un oğlu da babası için notlar hazırlamıştı. Bezos, "Çocuklarım da Tolkien hayranı oldular. Ve Amazon bu projeye dahil olduktan sonra bir gün oğlum yanıma geldi, gözlerime içtenlikle baktı ve 'Baba, lütfen bunun içine etme' dedi" açıklamasını yaptı.

Londra Leicester Square'deki Odeon Luxe sinemasında düzenlenen İngiltere galasına katılanlar ilk iki bölümü izleme imkanı buldu. Dizinin yapımcıları J.D. Payne ve Patrick McKay tarafından Ocak ayında söylendiği üzere, "Güç Yüzükleri, Orta Dünya'nın İkinci Çağının tüm önemli hikayelerini birleştiriyor: Yüzüklerin dövülmesi, Karanlık Lord Sauron'un yükselişi, Númenor'un destansı hikayesi ve Elfler ve İnsanların Son İttifakı. Şimdiye kadar izleyiciler ekranda yalnızca Tek Yüzük'ün hikayesini gördüler - ama tek olmadan önce çok sayıda vardı… ve hepsinin destansı hikayesini paylaşmaktan heyecan duyuyoruz."

Dizide Galadriel rolünde Morfydd Clark, Elrond rolünde Robert Aramayo ve Isildur rolünde Maxim Baldry gibi isimlerin yer aldığı büyük bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

İlk iki bölüm, Cuma günü Prime Video'da yayınlanacak…

Sonraki Haber

Forum