Beklenen cep telefonu sonunda ortaya çıktı!

Belki de son dönemin en çok merak edilen yeni cep telefonlarından birisi daha ortaya çıktı...

Yeni iPhone'lar çıkmışken Android cephesinden de haberler gelmeye devam ediyor. Nexus Galaxy ile birlikte en çok konuşulan akıllı ceplerden biri de, hiç kuşkusuz Motorola'nın Droid Razr'ı idi. Ülkemizde ya da Avrupa'da olmasa da Amerika'da çok popüler olan Motorola, yeni Android telefonunu sonunda resmen tanıttı.

New York'ta tanıtımı yapılan yeni telefonun adı için iki ihtimalden bahsediliyordu: Droid Razr veya Motorola Spyder. Sonunda kazanan ilk isim oldu. Öncelikle, cihazın LTE tabanlı 4G hattına destek verdiğini belirtelim.

Droid Razr, 1.2 GHz çift çekirdekli işlemci, 1 GB bellek ve 4.3 inçlik Super AMOLED qHD ekrana sahip. Önemli bir detay ise, Motorola'nın kenara çektiği, ama bir zamanlar satış rekorlarına imza attığı Razr markasının bu telefonla geri dönmüş olması.

Motorola, tanıtımdan önce yollanan davetiyelerle birlikte, Droid Razr'ın "çok akıllı" olduğunu anlatmak için Motorola amblemli bir Rubik Küp, güçlü imajını yansıtmak için karbon alaşımlı fiber fare altlığı, daha hızlı olduğunu göstermek için Blackbird tarzında bir uçak maketi ve "ne işe yaradığı" anlaşılamayan bir parça çikolata dağıtmıştı...

Sonraki Haber

Forum