Bayram anılarınızı ölümsüzleştirin!

Bayram anılarınızı ölümsüzleştirmenin ve sevdiklerinizle bol bol konuşmanın hesaplı yolu Panasonic!

İş, eğitim ve uzaklık sebebiyle görüşemeyenler bayram ziyaretlerinde kucaklaşıyor, bir araya gelemeseler bile uzun telefon görüşmeleriyle hasret gideriyorlar. Panasonic bir kez daha sıcak buluşmalara sahne olacak Kurban Bayramını bir kampanyayla karşılıyor.

Kasım ayı boyunca olağanüstü zum gücüne sahip Panasonic S50 ve H85 video kameralar ve HD video kaydedebilme özelliğine sahip Panasonic Lumix F3 dijital fotoğraf makinesi yanlarında şarjı bitmek tükenmek bilmeyen bir Panasonic DECT TG1311 kablosuz telefonla birlikte geliyor.

Panasonic video kameralarla kayda alıp daha sonra aileniz veya sevdiklerinizle birlikte izleyebileceğiniz görüntüleri sonsuza kadar saklayabilirsiniz. Panasonic S50 ve H85 hem günlük kullanım hem de sanatsal fikirler için gereken kompaktlığı ve birbirinden zengin özellikleri bünyelerinde barındıran üstün video kameralar.

Diğer özellikler ve fiyatlar

Samimi olduğunuz yüzleri hemen tanıyan makine Panasonic Lumix F3 ile en güzel gülüşler objektifinizde hayat buluyor
Panasonic Lumix kompakt fotoğraf makineleri serisinin bu modeli fotoğrafların daha kolay ve güzel çekilmesine imkân sağlayan Otomatik Sahne Seçici özelliğiyle dikkat çekiyor. 5 farklı sahne moduyla en uygun çekim ortamını yakalamanızı sağlayan F3 HD film kaydı da yapabiliyor.

Saatler boyunca konuşun şarjınız bitmesin!

Bayramlarda tüm sevdiklerinizle görüşemeyebilirsiniz. Bazen seslerini duymak bile özleminizi biraz olsun giderebilir. Panasonic S50 & H85 video kameralar ve Panasonic Lumix F3 ile hediye olarak gelen Panasonic DECT TG1311 ile 17 saate kadar kesintisiz konuşabilirsiniz.

Kampanya paketlerinin taksitli perakende fiyatları ise şöyle:
Panasonic Lumix F3 fotoğraf makinesi + Panasonic DECT TG1311: 339 TL
Panasonic S50 video kamera + Panasonic DECT TG1311: 549 TL
Panasonic H85 video kamera + Panasonic DECT TG1311: 849 TL

Basın bülteninden derlenmiştir.

Sonraki Haber

Forum