Aynı klavye ve fareyi birkaç PC ile kullanın!

İki veya daha fazla PC'yi aynı anda sadece bir klavye ve fare ile nasıl kontrol edebilirsiniz?

Bir bilgisayarın gücünü birkaç monitöre dağıtmadan, birkaç bilgisayarda aynı fare ve klavyeyi nasıl kullanabilirsiniz? Bu iş için en iyi çözümlerden bir tanesi, yazılımsal bir KVM switch çözümü olan ShareMouse'u kullanmak.

Windows ve Mac'de çalışan ShareMouse, bir KVM switch'den bekleneni ve daha fazlasını veriyor. Yazılımı iki (veya daha fazla) bilgisayara yüklediğinizde, aynı ağda ShareMouse'u çalıştıran diğer bilgisayarları otomatik olarak buluyor ve onlara bağlanıyor. ShareMouse, Mac OS X ve Windows bilgisayarlarını birbirine bağlayabiliyor.

Farenizi ekranınızın kenarına götürdüğünüzde, işaretçiniz diğer bilgisayarın ekranında görünmeye başlıyor. Farenizin bulunduğu konuma klavyenizi kullanarak yazı yazmanız mümkün.

KVM yazılımlarının ana sorunu, fare ve klavyenin farklı bilgisayardaki tepki süresi. Ancak ShareMouse, fare ve klavyede farkedilir bir gecikme yaratmıyor. Ortalama bir Wi-Fi bağlantısı bile size gerçekten farenin ve klavyenin takılı olduğu bilgisayarı kullanma hissi veriyor.

Yazılımı kullanarak sürükle-bırak yöntemiyle dosyaları taşıyabilirsiniz, ancak bu tür işlevlerin performansı bilgisayarlarınıza bağlı olacaktır.

İndirin: ShareMouse

Sonraki Haber

Forum