Avrasya'nın bilişim başkenti İstanbul olacak

CEBIT Bilişim Fuarı ile bilişim dünyasının kalbi her yıl olduğu gibi bu yıl da İstanbul'da atacak.

Doğu ile batı arasındaki köprü konumuyla Avrasya'ya açılan en önemli ticaret kapısı CeBIT Bilişim Eurasia, bu yıl 7 - 12 Ekim 2008 tarihlerinde gerçekleştirilecek. İstanbul'u dünyanın sayılı teknoloji ticareti merkezlerinden biri olarak konumlayan CeBIT Bilişim Eurasia, geçtiğimiz yıl 20 ülkeden 908 katılımcısı ile yaklaşık yüzde 40'ı profesyonellerden oluşan 140 bin ziyaretçisini buluşturdu.

Dünyanın en büyük ilk 10 fuarı arasında yer alan CeBIT Bilişim Eurasia'ya uluslararası arenadan ilgi her geçen yıl artıyor. Doğudaki şirketler için batıya, batıdaki şirketler için doğuya açılmanın ilk kapısı olarak görülen CeBIT Bilişim Eurasia, küresel eğilimlere paralel olarak her yıl içeriğini zenginleştiriyor.

Geçtiğimiz yıl 2 - 7 Ekim 2007 tarihlerinde 60 bin metrekarelik alanda, yerli - yabancı 140 bini aşkın ziyaretçi ve bin 618 basın mensubunu ağırlayan fuarı, bu yıl da profesyonel ziyaretçilerin yoğun olarak ziyaret edeceği öngörülüyor.

Avrasya bölgesinde yer alan Mısır, Ukrayna, Hindistan gibi ülkelerin bilişim sektöründeki sivil toplum kuruluşlarının organizasyonuyla ticaret heyetlerini de ağırlayan CeBIT Bilişim Eurasia, tam bir iş geliştirme platformu sunuyor.

Sonraki Haber

Forum