Avea'dan yeni tarifeler, yeni imkanlar

Avea'nın işyerlerine özel yeni tarifesindeki çarpıcı fiyatlar ilk defa burada!

Avea, KOBİ'ler ve büyük ölçekli şirket abonelerine yönelik tüm hizmetlerini "Aveaiş" çatısı altında topladı. Yeni tarifeler çerçevesinde hem indirimli konuşma hem de ek özel hizmetlere ağırlık veren Aveaiş programının "işiniz rahat" kampanyası, kurumsal hatlarını Avea'ya taşıyanlara ayda KDV ve ÖİV dahil sadece 35 TL'ye 3500 dakika Avea'lılarla, 1000 dakika sabit hatlarla ve 350 dakika da diğer operatörlerle görüşme imkanı veriyor. Yeni hat alan diğer aboneler için ise bu ücretlendirme 43 TL olarak değerlendiriliyor.

"Aveaiş" platformunun tanıtımı amacıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan Avea Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Okter, "TÜİK'in 2008 Aralık'ta yayınladığı rapora göre 2,4 milyon işletme ve 9 milyon çalışanıyla kurumsal pazar GSM sektörü açısından çok büyük bir potansiyele sahip. Kurumsal hat sahipliği bazında bu pazarın yarısından fazlasının iletişim ihtiyaçları karşılanmamış durumda. Bu nedenle de özellikle KOBİ'lerin verimliliğini artırması ve büyümesi için GSM operatörleri önemli bir yer tutuyor. Dolayısıyla kurulduğumuz günden bu yana kurumsal abonelerimizin hayatını kolaylaştırmak için avantajlı ürün ve hizmetlerin yanı sıra yeni işbirliklerini de hayata geçiriyoruz, bu anlamda kurumsal pazara rekabeti getiren operatör olduk" dedi.

Üç yıl içinde kurumsal pazarda ikinci sıraya yerleştiklerini ve pazar paylarını yüzde 20'ye yükselttiklerini söyleyen Okter sözlerine şöyle devam etti: "Avea olarak bugün kurumsal pazarda geldiğimiz noktayı bir üst seviyeye taşımak üzere Aveaiş platformunu oluşturduk. Aveaiş platformu ile şirketlerin tüm iletişim ihtiyaçlarını, hem ürün ve hizmetlerimizle hem etkin müşteri hizmetlerimizle hem de yaptığımız işbirlikleri ile kapsamış bulunmaktayız. Kurumsal pazarda en çok tercih edilen operatör olma vizyonumuzla, Aveaiş platformunun şirketlere iletişim anlamında kolaylık ve maksimum yarar sağlayacağına inanıyoruz. Aveaiş, zengin ürün ve hizmetleri sayesinde kurumsal müşterilerin verimliğini arttıran ve büyümesine destek olan mobil iş ortağı olacaktır."

Okter, müşterilerine Türkiye'ye yayılan 58 bayi, 1500 çalışan ve 50 kişiden oluşan direkt satış ekibiyle ulaştıklarını 444 1 550 numaralı hattan da 95 çalışan ile toplam 800 bin kurumsal müşteriye hizmet verdiklerini belirtti.

İşte özel tarife fiyatları ve hizmetler

Segment Yönetimi-Kurumsal ve MVNO Direktörü Tunç Berkman da, "Avea, en çok tercih edilen Tümİş+Ofis tarifesinin yanı sıra hayata geçirdiği yeni tarifesi 'İşiniz Rahat' ile kurumsal hatlarını Avea'ya taşıyanlara ayda KDV, ÖİV dahil sadece 35 TL'ye 3500 dakika Avealılarla, 1000 dakika sabit hatlarla, 350 dakika diğer operatörlerle görüşme fırsatı sunuyor. Kurumsal aboneler, bu teklif ile ne ödeyeceğini bilerek herkesle doya doya konuşma fırsatı yakalıyor. Böylece tüm yönlere yoğun arama yapan aboneler, rakip operatörlere göre çok daha avantajlı konuşuyor. Yeni hat alan diğer aboneler de aylık 43 TL ödeyerek bu tarifeden faydalanabiliyor" dedi.

KOBİ'ler ve Büyük Ölçekli şirket aboneleri için yenilikçi katma değerli servislerin önemini ve işbirliği avantajlarının şirketlere sunduğu faydaları vurgulayan Berkman sözlerine şöyle devam etti: "KOBİ'ler ve Büyük Ölçekli şirket abonelerimize EDGE destekli 3G uyumlu USB Stick ile internete kablosuz, kolay ve hızlı bir şekilde her yerden bağlanabilme fırsatı sunuyoruz. BlackBerry servisi ile de abonelerinin e-postalarına her an güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlıyoruz. Sunduğumuz MobilSaha hizmeti ile de, şirketlere çalışanlarının hem bulundukları konumu görme hem de iş yüklerini izleme olanağı tanıyarak şirketlerin verimliliklerini artırmalarına destek oluyoruz.

Hayata geçirdiğimiz işbirlikleriyle de KOBİ'ler ve Büyük Ölçekli şirket abonelerimize çeşitli avantajlardan faydalanma fırsatı sunuyoruz. Bu doğrultuda TEB ve MasterCard ile devam eden işbirliklerine çok yakında ekleyeceğimiz 'Doya Doya Avantaj Paketi' kapsamında abonelerine Allianz, Asistans Divan, Setur ve Sürat Kargo'da yüzde 45'e varan indirim avantajları sağlıyoruz."

Tarife ve avantajlı indirim seçenekleri

Tarifeler Detaylar
Tümİş+Ofis Tarifesi Ayda 14,53 TL'ye (KDV, ÖİV dahil) tüm kurumsal Avea ve sabit hatlarla 3200 dakika ücretsiz konuşma imkanı
İşiniz Rahat Tarifesi Kurumsal hatlarını Avea'ya taşıyanlara, ayda 35 TL'ye (KDV, ÖİV dahil) 3500 dakika Avealılarla, 350 dakika diğer operatörlerle ve 1000 dakika sabit hatlarla konuşma imkanı
HİZMETLER
3G/EDGE USB Stick Dizüstü bilgisayarlarından EDGE hızında internete kablosuz, kolay ve hızlı bir şekilde her an, her yerden bağlanabilme fırsatı
Blackberry Avea BlackBerry servisinin "push" teknolojisi ile tüm e-postalara otomatik ve güvenli bir şekilde ulaşabilme, dosyaları açabilme, silebilme ve dosyalayabilme imkanı
MobilSaha Şirket çalışanlarının konumlarını görüntüleyebilme, üzerlerindeki iş yükünü izleyebilme imkanı
İŞBİRLİKLERİ
Doya Doya Avantaj Paketi Divan Otelleri, Allianz, Setur, Asistans ve Sürat Kargo'da yüzde 45'e varan indirim imkanı
MasterCard ve Teb İşbirlikleri Yurtiçi konuşma tutarları üzerinden %15'e varan indirim imkanı
Sonraki Haber

Forum