Asus: Yepyeni laptop'lar geliyor

ASUS'tan yeni laptoplar: U ve UX serileri yüksek performans ve şık tasarımı bir araya getiriyor...

Herbiri birer başyapıt olan yeni ASUS U ve UX serileri, şıklığı ve kolay kullanım özellikleri ile günlük bilgisayar kullanım keyfini bir adım daha ileriye taşıyor. Yeni serilerin oldukça dikkat çeken ince profili, notebook tasarımına, minimalist bir yaklaşımla öncülük ediyor.

Kusursuz Tasarım ve Kişiselleştirme
ASUS U ve UX Serileri, modaya uygun en son trendler göz önünde bulundurularak modernizmi yakalamak isteyenler için tasarlanmıştır. ASUS U ve UX Serileri yenilenmiş parlak ışıklı "çiklet" tuş takımı ile, kullanıcaya sadece karanlıkta kullanım rahatlığı sunmakla kalmayıp aynı zamanda akşam karanlığındaki Paris sokaklarının yıldızlarla kaplanmış gökyüzünü anımsatıyor. Işık sensörü teknolojisi sayesinde çevredeki ışık koşullarını algılayarak LED ekran parlaklığını otomatik olarak ayarlyor ve rahat bir kullanım kolaylığı sunuyor. Bu özellikler, bir kelebeğin kanadından esinlenerek tasarlanan parlak ve son derece düzgün kasa ile örtülmüş LCD ekran ile tamamlanıyor.

Tasarımdaki Sihir
Işıklı "çiklet" tuş takımının yanısıra, U serisi kullanıcının parmak dokunuşuna göre aşamalı olarak ışıklı iz bırakan etkileşimli touchpadi kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Kapsamlı çoklu görev ve verimlilik sağlayan Intel® Core™2 Duo işlemcisi ile güçlendirilen ASUS U Serisi notebooklar, 500GB'a yükseltilen sabit diski sayesinde dökümanlar ve multimedya uygulamaları için daha geniş bir yükleme alanı sunuyor. 15.6" enerji korumalı LED ekranı, NVIDIA® GeForce® G 105M 512MB ile güçlendirilerek kullanıcıya sunumları ve eğlenceleri için düşük güç tüketiminin yanısıra hayret verici görsel performans sağlıyor. Altec Lansing hoparlörler ile SRS gerçek surround yüksek tanımlı ses kalitesi sunan U serisi notebooklar, şehrin gece karanlığında entellektüel bir sanatçı havası taşıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Sonraki Haber

Forum