Bu kıyafetle, Assassin’s Creed Mirage’da fiziksel olarak her şeyi hissedebileceksiniz

Assassin's Creed serisinin yayıncısı Ubisoft, OWO ile yaptığı iş birliği kapsamında Assassin's Creed Mirage'a özel bir kıyafet geliştirdi. Oyuna özel geliştirilen kıyafet ile birlikte pek çok etkileşimi fiziksel olarak hissedebileceksiniz.

Ubisoft'un 2023'ün ikinci yarısı için hazırladığı oyunu Assassin's Creed Mirage'ı, çoğu kişi bir oyun kumandasıyla oynayacak. Ancak OWO adlı bir şirket, oyundaki olayları deneyimlemek için çok farklı bir yol sunuyor.

OWO, doğrudan Assassin's Creed Mirage ile birlikte çalışan, haptik teknolojiye sahip bir kıyafet satacak. Şirket, OWO Sistemini kullanarak düşmanlarla savaşırken yaptığımız hassas hareketleri hissedebileceğimizi söylüyor.

Kıyafet, oyunun tamamını indirmek için dijital bir kodla birlikte gelecek. OWO halihazırda bir dizi oyunu destekleyen dokunsal giysinin Founder's Edition versiyonunu 499 Euro fiyatla satıyor. Şirket, giysinin Assassin's Creed Mirage versiyonu için bir çıkış tarihi veya fiyat bilgisi açıklamadı.

Serinin son oyunu 9. yüzyıl Bağdat'ında geçiyor ve oyuncular, basit bir hırsız olarak başlayıp Assassin Brotherhood'un gerçek bir üyesine dönüşen Basim karakterini kontrol edecek. Ubisoft oyunu 12 Ekim'de PC, Xbox ve PlayStation platformları için piyasaya sürecek ve ayrıca Amazon'un Luna bulut hizmeti için de mevcut olacak.

Sonraki Haber

Forum