Ar-ge'ye CeBIT Bilişim Eurasia'dan destek

Bu yıl gerçekleştirilecek CeBIT Bilişim Eurasia, Ar-ge yapanlara da destek verecek.

Teknoloji üreten, teknokentlerde ar-ge yapan, yenilikçi yazılım ve katma değeri yüksek ürün geliştiren şirketlere dünyaya açılma fırsatını özel teşviklerle birlikte sunan CeBIT Bilişim Eurasia, Türk yıldızlarını sahneye davet ediyor.

CeBIT Bilişim Eurasia, 7 - 12 Ekim 2008 tarihlerinde, yine TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek. Dünyanın en büyük fuarları arasında yer alan CeBIT Bilişim Eurasia, bu yıl da küresel bir buluşmaya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Türkiye'nin ekonomik kalkınmasında birinci derecede potansiyel teşkil eden yazılım üreticileri ile tek-mer ve teknokentlerde ar-ge yapan, üniversite destekli ürün geliştiren küçük ölçekli şirketler, CeBIT Bilişim Eurasia'da kendileri için özel fırsatlar bulabilecekler. YASAD Yazılım Bölgesi, İnovasyon Bölgesi, TeknoKent@CeBITbilişim ve Tek-Mer@CeBITbilişim isimleri ile İş Dünyası ana salonu içinde konumlandırılan dört özel teşvikli bölge, küçük ölçekli bilişim şirketlerine Avrasya'nın en büyük iş platformuna özel teşvik fiyatlarıyla katılma ve uluslararası iş bağlantıları kurma fırsatları sunuyor.

YASAD iş birliğiyle yazılımcıya özel teşvik
Yazılım Sanayicileri Derneği'nin iş birliğiyle oluşturulan ve YASAD Yazılım Bölgesi adını taşıyan alanda, gerek iş süreçlerine, gerekse ürünün içinde gömülü olarak kullanılmaya yönelik yazılım geliştiren küçük ölçekli şirketler, avantajlı fiyatlar ile katılımcı olabilecek.
Bu özel teşvikli bölgede yer almak isteyen YASAD üyelerinde aranacak koşullar ise; yaratıcı, yenilikçi ve katma değer sağlayan bir yazılım ürününe sahip olması ve 2007 yılı cirosunun 3 milyon YTL'nin altında olması şeklinde sıralanıyor.

Sonraki Haber

Forum