Apple TV 4K'dan sonra ne gelecek? Çok farklı bir cihaz görmeye hazır olun, Apple, bambaşka bir cihaz hazırlıyor olabilir

Apple TV 4K'nın varisi nasıl bir cihaz olacak? Mevcut Apple TV'lerden çok daha farklı bir cihaz görmeye hazır olmanızı öneriyoruz...

Apple TV 4K'dan sonra ne geleceğini merak ediyorsanız, tamamen yeni ve farklı bir şeyle karşılaşamaya hazır olun: FaceTime için yerleşik bir kamerası olan hibrit bir Apple TV ve HomePod akış cihazı.

Bloomberg'den Mark Gurman'ın yakın tarihli bir PowerOn bültenindeki haberine göre, "HomePod, Apple TV ve FaceTime kamerayı birleştiren bir cihaz… muhtemelen Apple'ın yaklaşımının merkezinde olacak ve HomePod mini'leri evin her yerinde bunu çevreleyecek."

Gurman, cihazın Apple tarafından ne zaman sunulmasını bekleyebileceğimizi söylemiyor ancak geçmiş haberlerinde de bu cihazdan bahsetmişti ve hala çalışmalar devam ediyor gibi görünüyor.

Eğer bu cihaz size bir yerden tanıdık geliyorsa, bunun nedeni, Messenger gibi popüler uygulamalar aracılığıyla arama yapmanıza ve Netflix gibi akış hizmetlerine erişmenize olanak tanıyan Meta'nın Facebook Portal TV'sini hatırlamanız olabilir.

Bu iki cihaz arasındaki en belirgin fark ses tarafında gözüküyor. HomePod, geniş bir ses alanına ve iyi görüntülemeye sahip şaşırtıcı derecede sağlam bir hoparlör olarak biliniyordu. Ancak, Portal cihazları kendi yerleşik hoparlörü yerine TV'nizin sesini kullanıyor. Bu durum da Apple cihazının daha iyi ses vereceği anlamına geliyor. Ayrıca Meta, video veya müzik akışı konusunda çok uzun bir geçmişe sahip değil ve bu alanlar Apple'ın son on yıldır oldukça etkili olduğu ve son 20 yıldır içinde bulunduğu iki alan.

Sonraki Haber

Forum