Apple iPhone 9 Plus Ortaya Çıktı! İşte Özellikleri.

Apple iPhone 9 Plus hakkında ilk detaylar ortaya çıktı. iOS 14 kodları Apple'ın iPhone 9 Plus üzerinde çalıştığını doğruluyor. Peki, iPhone 9 Plus satışa ne zaman çıkar?

Apple, iPhone 8 serisinden sonra 10'uncu yılına özel olarak hazırladığı iPhone X serisi ile "iPhone 9" serisini de atlamıştı. Ancak görünüşe göre iPhone 9, şirket tarafından atlanmamış, sadece ertelenmiş. Zira Apple'ın bir sonraki telefonu iPhone 9 Plus olacak gibi görünüyor. Peki, neden "Plus"?HUAWEI MateBook D 15 Satışa Çıkıyor! İşte Fiyatı ve ÖzellikleriHUAWEI MateBook D Serisi'nin ilk üyesi MateBook D 15 Türkiye'de satışa çıkıyor.

Bu sorunun cevabı ortaya çıkan iOS 14 yazılım kodlarında gizli. iOS 14 kodlarına iPhone 9 Plus için onay aldığı belirtilirken, elbette buna ilişkin olarak bu modelin yanında bir de iPhone 9 olacağı açık.

Öte yandan Apple'ın eylül ayında iPhone 12 serisiyle ana akım olarak yoluna devam etmesi bekleniyor, ancak şirketin ayrıca iPhone 9 serisini de bir noktada tanıtacağı görüşü hakim. Peki, iPhone 9 ve iPhone 9 Plus özellikleri neler? Telefonların özelliklerine ilişkin birkaç detay da sızıntıda mevcut.Xiaomi'den Patlayan Redmi Note 7 Pro için AçıklamaXiaomi'nin yaptığı açıklamayla, Redmi Note 7 Pro hakkında yaşanan bir patlama olayı savuşturulmuş oldu.

iPhone 9 ve iPhone 9 Plus Özellikleri Neler?

Bilgilere göre Apple, iPhone 9 ve iPhone 9 Plus ile bütçeye uygun bir iPhone satın almayı düşünenlere hitap edecek. Giriş seviyesi olarak düşünülen telefonlarda, Face ID yerine, Touch ID bulunacakken, halihazırda iPhone'lardan da birçok özellik yer alacak.WhatsApp'tan Yeni "Kendi Silinen Mesajlar" Müjdesi GeliyorWhatsApp'ın grup sohbetleriyle kısıtlı olan ve pek çok kullanıcının merakla beklediği yeni işlevi, görünüşe göre çok yakında tüm sohbetlere gelecek.

iPhone 9 ve iPhone 9 Plus'ta  A13 Bionic işlemci yer alacağı söylenirken, iPhone 9'un 4.7 inç LCD ekrana, iPhone 9 Plus'ın ise 5.5 inç LCD ekrana sahip olacağı bilgi mevcut.

Yeni iPhone 9 modellerinin ne zaman tanıtılacağına ve doalyısı ile ne zaman satışa sunulabileceğine ilişkin bir bilgi ise henüz yok.

Sonraki Haber

Forum