Apple, iPhone 14'te yaptığını iPhone 15 serisi ile daha da ileri götürebilir

Apple, iPhone 14'te yaptığı ayrımı iPhone 15 serisinde çok daha büyük boyutlara ulaştıracak gibi görünüyor...

İPhone 14 tanıtımının geride kalması ile beraber, Apple'ın bir sonraki üst seviye telefonu 2023'te iPhone 15 olacak. iPhone 14 için Pro ve standart modelleri ilk kez birbirinden bu derece ayıran Apple, iyi bir kaynağa göre, iPhone 15 serisinde bu durumu daha da ileri götürebilir. iPhone 15 Pro Max modelinin standart iPhone 15'ten daha fazla ayırt edilmesi için bazı büyük yükseltmeler alacağından bahsediliyor.

Genellikle güvenilir bir Apple analisti olan Ming-Chi Kuo, daha pahalı telefon çifti siparişlerini artırmak için "Apple, iPhone 15 Pro'lar ve iPhone 15 standart modelleri arasında daha fazla farklılık yaratacak" diyor.

Ayrıca Kuo, durumun sadece Pro ve Pro olmayan modelleri ilgilendirmediğinden de bahsediyor. Ona göre iPhone 15 Pro ile iPhone 15 Pro Max arasında da teknik özellikler açısından iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max arasındaki farktan daha büyük bir fark olacak. Kuo, bu daha büyük ayrımın daha fazla satış ve daha yüksek kara yol açacağını düşünüyor.

Bu yıl gerçekleşen de bu oldu. iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max, yeni A16 Bionic CPU'dan güç alırken, iPhone 14 ve iPhone 14 Plus, tüm iPhone 13 telefonlarında kullanılan A15 Bionic CPU'nun hafif güncellenmiş bir sürümünü barındırıyor.

Sonraki Haber

Forum