Altın Örümcek Web Ödülleri 2006 Açıklandı

DorukNet tarafından düzenlenen Altın Örümcek Web Ödülleri 2006'nın sonuçları açıklandı.

DorukNet tarafından, en iyi web sitelerinin değerlendirildiği "ALTIN ÖRÜMCEK WEB ÖDÜLLERİ" organizasyonunun bu yıl 5.si düzenlendi. Web ve internet teknolojisi kullanılarak gerçekleştirilen başarılı projelerin ödüllendirilmesi ve internet sektöründeki yatırımların teşvik edilmesi amacıyla DorukNet tarafından düzenlenen organizasyonda bu yıl 46 kategoride ödül verildi.

46 kategoride, 1680 başvurunun yapıldığı "ALTIN ÖRÜMCEK WEB ÖDÜLLERİ"nde değerlendirmeyi Türkiye'nin bilişim, medya ve iş dünyasının önde gelen isimlerinden oluşan 45 kişilik jüri üyesi ve www.altinorumcek.com sitesi üzerinden final değerlendirme sürecinde oy veren internet kullanıcıları gerçekleştirdi. Bu yıl en çok başvurunun, Bloglar, Okul/Öğrenci ve Topluluk/Sosyal iletişim kategorilerinde yapıldığı belirtildi.

İTÜ Maslak Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde organizasyonu BKM tarafından gerçekleştirilen ödül töreninin sunuculuğunu tiyatro sanatçısı Yosi Mizrahi yaparken, Hale Caneroğlu da gecenin finalinde bir konser verdi.

46 Kategoride ödüller, birinci, ikinci ve üçüncü seçilen sitelere verildi. En iyi web sitesi www.istanbulmodern.org altın örümceği kazanırken, diğer kategoriler de kristal örümcek ödüllerini aldılar.

En iyi web sitesi : www.istanbulmodern.org
Bilgi Teknolojileri : www.hp.com.tr
Çevrimiçi bankacılık : www.garanti.com.tr
E-ticaret : www.thy.com
Haber : www.ntvmsnbc.com
Oyun : www.ulkeroyun.com
Pazarlama/İletişim : www.reklamz.com
Portal : www.mynet.com
Telekomünikasyon : www.avea.com.tr

Altın Örümcek 2006 Web Ödülleri'nin detaylı listesine ulaşmak için buraya tıklayınız.

Sonraki Haber

Forum