Altın Örümcek 2008 gün sayıyor!

Web tasarım uzmanlarına müjdeli haber: Altın Örümcek 2008 başvuruları başlıyor...

Web tasarımı alanında kendinizi ispatlamak mı istiyorsunuz? O zaman hemen 40 kategori arasından kendinize en uygun olan kategoriyi seçip, Altın Örümcek 2008'e başvurun.

Adaylık başvuruları, Türkiye'nin bilişim, medya ve iş dünyasının önde gelen isimlerinden oluşan organizasyon jürisi tarafından değerlendirilecek. Üç aşamadan oluşan değerlendirme sürecinde, her kategorinin birincileri belli olurken, finalistler arasından en fazla puanı alan web sitesi "En iyi web sitesi" ödülünün sahibi olacak. Ayrıca final değerlendirme aşamasında, halk da kendi oylarıyla jüri değerlendirmesinden bağımsız birincilerini belirleyebilecek.

İlk defa, geçen sene düzenlenen organizasyonda görme engelliler tarafından belirlenen en kolay erişilebilen siteler, bu sene de yine Engelsiz Erişim Grubu tarafından belirlenecek. Web sitelerinin, internet teknolojileri kullanılarak web ortamında sunulan bilgi, hizmet ve ürünlerden görme engellilerin ne derecede faydalanabilmesine olanak tanıdığı ve görme engellileri sanal aleme dahil edebildiği değerlendirilecek.

Altın Örümcek 2008 için başvurular, son başvuru tarihi 31 Aralık'a kadar web sitesinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilebilecek. Adaylar ve tüm internet gezginleri, www.altinorumcek.com web sitesinden daha detaylı bilgi alabilir, etkinlik sürecinde tüm gelişmeleri takip edebilecekler.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Sonraki Haber

Forum