Ailenizin büyüklerine ideal cep hediyesi!

Yılbaşında ailenizin büyüklerine bu kullanımı kolay cep telefonunu alarak onları sevindirebilirsiniz

Teknoloji Şirketi Neoi'ın ileri yaştaki kullanıcılar için tasarladığı, Alman mühendisliğinin ürünü olan Neoi S300; ailenin "büyükleriyle" iletişimi sürekli tutmak isteyenler için anlamlı bir yeni yıl armağanı seçeneği oluşturuyor.

Rahatlıkla görülebilen büyük tuşları, tek dokunuşla arama yapmayı sağlayan kısayol seçenekleri, acil durumlarda çevreyi uyarmak için kullanılabilecek yüksek sesli alarmı ve aydınlatma sağlayan feneri ile Neoi S300, teknoloji ile ileri yaşlarda tanışmış yetişkinlerin iletişimini kolaylaştıracak olanaklar sunuyor.

Neoi S300'de tek tuşla ulaşılabilen FM Radyo bandı ve hoparlör özellikleri de mevcut. Beş saat konuşma, 200 saat bekleme süresi olan bataryalar ile de uzun süre şarj etmeden) telefonu kullanmak mümkün.

Şık tasarımı, kolay seçilen kırmızı rengi ve çok uygun satın alma koşulları ile S300 anne babalara,(ve) ileri yaştaki yakınlarına yeni yıl hediyesi seçmekte zorlananlar için iyi bir seçenek oluşturuyor.

KVK servis ağı güvencesiyle tüketicinin hizmetine sunulan Neoi S300 hakkında detaylı bilgi edinebilmek ve cihazı satın alabilmek için www.sahibinden.com online alışveriş sitesini ve www.neoi.com.tr internet sitesini ziyaret etmek yeterli oluyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Sonraki Haber

Forum