Abu Dabi'den Kadınlar için Ücretsiz Alan Adı

Abu Dabi, kadınlara ücretsiz alan adı vermek için Web3 kimlik platformu ve NFT alan adı sağlayıcısı Unstoppable Domains ile ortaklık kurdu.

Blockchain sektörü tüm hızıyla büyümeye devam ederken ülkeler teşviklerini giderek artırmaya devam ediyor. Son olarak bu alandaki adımlarını hızlandıran Access Abu Dabi, kadınlara üretsiz alan adı vermeye başlayacağını duyurdu. Access Abu Dabi ve Abu Dabi Yatırım Ofisi (ADIO), ülkede yaşayan tüm kadınlara ücretsiz kripto alan adı vermek için Web3 kimlik platformu ve NFT alan adı sağlayıcısı Unstoppable Domains ile güçlerini birleştirdi.

Kripto para sektöründe kullanıcıların yüzde 5 ile yüzde 7'sinin kadın olduğunu söyleyen Access Abu Dabi, Blockchain sektöründe çalışan kadın oranın ise yüzde 12 olduğunu vurguladı.

Konu hakkında paylaşılan basın bültenin göre ise bu son söz konusu ortaklık, çok daha fazla kadının Web3 hakkında deneyim edinmesi ve Blockchain odaklı ürünler ortaya çıkarmasını amaçlıyor. 

Unstoppable Domains Kıdemli Başkan Yardımcısı Sandy Carter, konuyla alakalı olarak yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Abu Dabi’deki tüm kadınlara ücretsiz kripto, NFT ve blok zinciri alan adı sağlamak, gelecek nesiller için kadınların Web3 hareketinin dokusunda artan sayılara dahil edilmesini sağlayan bir güç hareketidir”

Bu haber CHIP Online ve BTCHaber iş birliği ile hazırlanmıştır. 
Sonraki Haber

Forum