Abu Dabi'den 2 Milyar Dolarlık Web3 Hamlesi

Abu Dabi’nin teknoloji ekosistemi Hub71, bölgedeki Web3 ve blockchain girişimleri için 2 milyar dolar harcayacak.

Kripto para sektörü her geçen gün daha fazla gelişmeye devam ediyor. Özellikle son dönemde birçok şirket Web3 alanında kendisini geliştirmeye çalışıyor. Çıkan son haberlere göre; Abu Dabi’nin teknoloji ekosistemi Hub71, bölgedeki Web3 ve blockchain teknolojisi girişimlerini desteklemek için 2 milyar dolarlık yeni bir girişim başlattı. Hub71 + Digital Assets ekosistemi, blockchain teknolojilerine odaklanan şirketleri de destekleyecek.

Hub71+ Dijital Varlıklar ekosistem girişimi, yeni başlayanların çok çeşitli programlara ve potansiyel şirket, hükümet ve yatırım ortaklarına erişmesini de sağlayacak. Program ayrıca Abu Dabi’ye taşınan işletmeleri destekleyecek. Aynı zamanda Orta Doğu ile küresel pazarlarda startup büyümesini destekleyecek.

Söz konusu girişim, Abu Dhabi Global Market finans bölgesindeki Hub71’de olacak. Abu Dhabi Bank’ın (FAB) araştırma ve geliştirme merkezi olan FABRIC, kripto borsalarını ve hizmet sağlayıcıları da içeren girişimin ana ortağıdır. Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) başkenti, kripto endüstrisine uzun süredir olumlu bakıyor. Şehrin uluslararası finans merkezi, 2018’de kripto varlık düzenlemesini başlattı.

Bu haber Chip Online ve BTCHaber iş birliği ile hazırlanmıştır.
Sonraki Haber

Forum