ABD'de Wii U İçin "Yeni Oyun" Sürprizi!

2 yıl önce resmi olarak desteğini kaybeden Wii U, sürpriz bir biçimde, en azından ABD'li sahipleri için yeni bir oyuna kavuşuyor!

İnanması güç olsa da, artık "öldüğünü" düşündüğümüz Nintendo Wii U, bugün ABD'de "yeni" bir oyuna kavuşuyor. Eski konsolu tekrar kullanmak isteyen kişiler sadece 2 dolar karşılığında Drop It: Block Paradise! oyununu satın alabilecek.

Oyunun listeye girişi ilk olarak Kotaku tarafından fark edildi ve birkaç farklı sebeple ilgi çekici. Öncelikle Drop It: Block Paradise, ilk olarak 2017 yılında yayımlanmıştı ve Avrupa'da Wii U üzerinde oynanabilirken, Kuzey Amerika'da bulunmuyordu. Şimdi ise bilinmeyen bir sebeple ABD eMağazasına da sunuluyor.

Wikipedia üzerinde belirtilene göre bu yıl Wii U üzerinde yayımlanmış olan birkaç oyun daha bulunuyor ancak aralarında öne çıkan bir isim olmadığı söylenebilir. Drop It: Block Paradise'ın da Wii U'nun en azından Kuzey Amerika'da en son yayımı olacak olması muhtemel gözüküyor.

Wii U'nun 2017 yılında resmi olarak desteğini kaybettiği bir gerçek. Nintendo o yıl içerisinde konsolun üretimini durdurdu ve sistem için en son birinci parti oyun olan The Legend of Zelda: Breath of the Wild'ı yayımladı.

Sonraki Haber

Forum