3D'yi farklı bir platforma taşıyorlar!

3D'yi farklı bir platforma taşıyan cihazlar hazır: İşte Panasonic, Sony ve Samsung'un 3D canavarları

Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) 3D standardını destekleyen ilk Blu-ray oynatıcılar tanıtıldı. Bu çerçevede Samsung, Panasonic ve Sony yakında mağazalarda yerini alacak, seri üretime hazır cihazlarını tanıttı.

Girişi Sony, BDP-S770 ile yapıyor. Tasarımıyla BRAVIA ürün serisine uyum gösteren cihaz teknik olarak birçok yenilik sunuyor: 3D oynatım desteğinin yanında WLAN arabirimi de mevcut; bu sayede S770, YouTube ve web radyoları gibi farklı aktarım hizmetlerin erişebiliyor.

Oynatıcının kontrolü ister kumanda ister iPod touch veya iPhone üzerinden gerçekleşebiliyor. Şayet Apple cihazları kullanılırsa oynatılan Blu-ray hakkında bilgi görüntülenebiliyor.

Fiyat/Çıkış tarihi: 300 Euro / 2010 yazı

Samsung BD-C9600 ve Panasonic DMP-BD85

Samsung BD-C9600: Düz tasarım ve birçok fonksiyon.

Samsung da BD-C9600 ile yeni amiral gemisini tanıtıyor: Oynatıcı çok ince tasarımı ve diskin dönüşünü gösteren şeffaf sürücü kapağı ile göze hitap ediyor. Aynı Sony BDP-S770 gibi WLAN sunan cihaz, YouTube veya Twitter hizmetlerine erişebiliyor. Cihazın arka tarafında LAN bağlantısı, HDMI 1.4 uyumlu çıkış ve analog 7.1 ses çıkışları var. Cihaz sadece 15 saniye içinde kullanıma hazır hale geliyor.

Fiyat/Çıkış tarihi: Bilinmiyor / Mart 2010

Panasonic DMP-BD85
Panasonic toplamda dört yeni Blu-ray oynatıcı sunuyor: 3D yetisine sahip PP-BDT350, DMP-BD45, DMP-BD65 ve DMP-BD85. DMP-BD45 ağ fonksiyonu olmadan sunulurken DMP-BD85 WLAN yetisine sahip. DMP-BD65'te ise sonradan WLAN desteği eklenebiliyor. DMP-BD85 ise 7.1 çıkışlı Dolby True HD & DTS HD ses çözücüsü ile dikkatleri üzerine çekiyor. Tüm oynatıcılar SD kart okuyucuya sahip ve AVCD dosyalarını oynatabiliyor. İki büyük model ek olarak USB bellek ve diskler için giriş sunuyor.

Fiyat/Çıkış tarihi: Bilinmiyor / İlkbahar 2010

Sonraki Haber

Forum