2010 Yılının en iyi Android cep telefonları!

Samsung Galaxy S, Xperia X10 ve diğerleri: En iyi Android cepler hangileri? İşte en iyiler...

Google'ın mobil işletim sistemi Android çok ama çok başarılı oldu. Sayısız akıllı cep telefonu artık Android ile piyasaya sürülüyor.

HTC, Samsung, LG, Motorola gibi firmalardan üst düzey modeller ve Huawei ile ZTE gibi firmalardan da ucuz alternatif Android'ler geliyor.

Seçenekler arttıkça seçmek zorlaşıyor. Techradar'ın seçtiği 2010'un en iyi Android cep telefonları, iyi bir referans noktası oluşturuyor.

Samsung i9000 Galaxy S

Ülkemizde de yakın zamanda satışa sunulan Galaxy S, Android için amiral gemisi olarak kabul ediiyor. 1Ghz'lik güçlü işlemcisi, 4 inç'lik Super AMOLED kapasitif ekranı, WiFi özelliği ve çok daha fazlası ile gerçekten büyüleyici bir cep olan Galaxy S, şu an piyasada iPhone katili olarak boy gösteren diğer tüm alternatiflerden daha fazla dikkat çekmeyi başarıyor.

Her birinini ayrı bir avantajı var!

Seçim sizin

Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro

Çok küçük ama kayarak açılan bir QWERTY klavyeye sahip. Android 1.6 biraz eski bir sürüm ama Sony Ericsson'un arayüzü oldukça başarılı. Yakında Android 2.1'e güncellenecek.


Google Nexus One

HTC Desire ile yaklaşık olarak aynı özelliklere sahip. Mikrofonu daha iyi ama Android 2.2'yi ilk kullanan cep telefonu olarak yeni uygulamalar açısından avantajlı.

En iyi medya telefonu, en iyi iş telefonu

Seçim sizin

Sony Ericsson Xperia X10

Android 1.6 kullanıyor, bazı yazılım hatalarından muzdarip ve pil ömrü pek uzun değil. Ancak Android cepler içerisinde 8 megapiksel kamerası, LED flash'ı, otomatik odaklaması sayesinde en iyi medya telefonlarından birisi olmayı başarıyor.


Motorola Milestone

Çalışan insanın Android cep telefonu olarak özetlenebilen Motorola Milestone, QWERTY klavye ile hızlı yazma imkanı sunuyor. Android 2.1'e güncelleniyor ve 2.2 de yolda.

En şık ve en başarılı Android

Seçim sizin

HTC Desire

Gelmiş geçmiş en iyi Android cep telefonlarından birisi olan HTC Desire, Android 2.2'ye güncellenmek üzere. Bu model o kadar popüler oldu ki HTC bazı telefonlarda AMOLED ekranı kalmadığı için Super LCD kullanmak zorunda kaldı.

720p HD video çekebilen bu telefon her açıdan başarılı.


HTC Legend

HTC telefonların tasarımlarını son derece düz bulanlar için kıvrımlı hatlara sahip, farklı bir telefon. Görünüm olarak ön plana geçmeyi başarıyor.

Sonraki Haber

Forum