2010'un en iyi telefonlarını seçtik!

CHIP Online, 2010 yılında dünyada piyasaya sürülen en iyi cep telefonlarını seçti...

Apple'dan Samsung'a 2010 yılı akıllı telefon pazarı için iyi bir yıl oldu. En iyi listeleri değişti, yeni telefonlar çıktı. iPhone en iyi telefon listesinde hala lider mi ? Android iPhone OS'un yerini alabildi mi? Chip Online sizin için 2010 yılının en iyi telefonlarını seçti.

Daha iyi ekran, daha güçlü işletim sistemi, binlerce mobile uygulama ve giderek gelişen donanımlar : Telefonların, özellikle akıllı telefonların gelişimi son yıllarda çok ilerledi. Chip Online 2010 yılının en iyilerini, yenilenmiş bir test sistemiyle test etti. Her telefon ekran testleri, performans ölçümleri, kamera kalitesi ve detaylı batarya incelemesi gibi yaklaşık 100 kriter üzerinden değerlendirildi.

Yeni test kriterleri
Chip Online bu incelemeden itibaren inceleme kriterlerine işletim sistemini güçlendirebileceğiniz, zevkli hale getirebileceğiniz mobil uygulama marketlerini de kattı. Kullanılabilirlik, dış görünüş gibi özelliklerde testimizde büyük rol oynadı. Yeni test kriterleri ile birlikte tabi ki en iyilerde değişti. Galerimizde 2010 yılının en iyi telefonlarını ve bu telefonların özelliklerini bulabilirsiniz.

Sonraki Haber

Forum