1 Yıl bedava fırsatı!

Küçük ve orta ölçekteki işletmeler, interaktif ajanslar için tam 1 yıl boyunca boyunca bedava olacak

DorukNet, küçük ve orta ölçekteki işletmeler, interaktif ajanslar için yeni bir kampanya düzenliyor. 18 Mayıs'a kadar sürecek kampanya kapsamında DorukNet, VPS Sunucu Hizmetine koşulsuz şartsız 1 yıl boyunca hiçbir ücret ödemeden sahip olma fırsatı sunuyor.

Sunucu kiralama ya da barındırma hizmetinin esnekliğini, güvenliğini ve yüksek performans özelliğini kullanmak isteyen ve bunun ile birlikte, daha ekonomik bir çözüm arayan her işletmenin ilgisini çeken DorukNet VPS Light (Windows) ve VPS Start (Windows) paketleri 18 Mayıs tarihine kadar başvuran herkese bir yıl boyunca ücretsiz olarak sunuluyor.

Yeni paket alacak her işletmenin yararlanabildiği kampanyadan faydalanmak isteyenler detaylı bilgiye www.doruk.net adresinden ulaşabilirler.

Kısaca DorukNet:

1993 yılında kurulan ve Türkiye'de Internet servislerini veren "ilk" şirket olan DorukNet, güçlü ses omurgası ile Türkiye'deki en güvenilir alternatif ses operatörlerinden biridir. Kurulduğu günden bu yana Kurumsal Erişim Servisleri sunmak için odaklanan DorukNet, altyapısını bu doğrultuda geliştirmekte ve teknik personelini bu yönde eğitmektedir. Firmalara, Erişim Servisleri sunmanın yıllar boyu sürecek bir birlikteliğin başlangıcı olduğunun bilinci ile, ihtiyaçlara uygun gerçek çözümler sunmaktadır.

1.200'i aşkın müşterisine Kurumsal Internet Erişimi, Veri Merkezi Hizmetleri, güvenlik çözümlerini kapsayan anahtar teslim proje çözümleri sunan DorukNet, 15.000'i aşan müşterisine 120.000'i aşkın kurumsal e-posta hesabı ile web&e-posta barındırma hizmetleri vererek, internet servis sağlayıcılar içinde pazar liderliğini yıllardır devam ettirmektedir.

Basın bülteninden derlenmiştir

Sonraki Haber

Forum