1 dolara Samsung, çok tuttu!

Samsung'un iPhone kullanıcılarını kendi tarafına çekmek için başlattığı kampanya ilgi odağı oldu!

Samsung Electronics son hamlesiyle birlikte iPhone kullanıcılarını kendi tarafına çekme hedefini açıkça ortaya koymuştu. Güney Kore merkezli şirket yeni amiral gemileri Galaxy S6 Edge, S6 Edge+ ve Note 5 için yeni bir deneme programı başlatmıştı.

Buna göre iPhone kullanıcıları bir ay süresince yeni amiral gemisi akıllı telefonları ücretsiz olarak test edebiliyorlardı. Büyük ilgi gören promosyon sadece iPhone kullanıcılarını kapsıyor.

Yeni cihazları bir ay süresince denemek isteyen iPhone sahipleri 1 dolarlık işlem ücretiyle 30 gün boyunca Galaxy S6 Edge, S6 Edge+ ve Note 5 cihazlarını test edebilecek. Konuyla ilgili açıklama yapan bir Samsung yetkilisi "Ultimate Test Drive" kapsamında rezervlerin birkaç saat içersinde tükendiğini söyledi.

Firma, yaptığı açıklamada "yoğun talepten dolayı test sürüşü cihazlarının geçici olarak tükendiğini" söyledi ve müşterilerinden ilerleyen günlerde şanslarını tekrar denemelerini istedi.

Samsung şimdi daha fazla kişiye test imkanı sağlamak için hızla çalışıyor. Şirket deneme programında kullanıcılara sunduğu cihazların sayısını ise açıklamadı.

Sonraki Haber

Forum