Read It Later Free

Web sayfalarını internete gerek duymadan görüntülemek ister misiniz?

Dünya çapında 3.5 milyonun üzerinde kişi tarafından  kullanılan Read It Later, web sayfalarını cihazınıza kaydedip internet olmadığı anlarda okuyabilmenizi sağlayan çok kullanışlı bir uygulama.

Diyelim ki ziyaret ettiğiniz web sayfasındaki bir makale veya haber dikkatinizi çekti. O an okumak için fazla vaktiniz yoksa Read It Later uygulamasını kullanarak o sayfayı cihazınıza kaydedip uygun olduğunuz zaman internete gerek duymadan okuyabiliyorsunuz. Üstelik sayfadaki reklamlar ve gereksiz görsellerden arınmış sade bir formatta.

Herhangi bir web sayfasını kaydetmek için cihazınızda kullandığınız tarayıcının "Sayfayı paylaş" menüsüne girerek "Add to Read It Later" seçeneğine tıklamanız yeterli. Sayfa formatını, yazı tiplerini ve boyutlarını isteğinize göre ayarlayabileceğiniz bu uygulamada, okuduğunuz makaleyi sol altta bulunan düğmeye tıklayarak arşive gönderebilirsiniz.

Tek adımda üye olup kullanmaya başlayabileceğiniz bu harika uygulamayı bilgisayarınızla senkronize bir şekilde de çalıştırabiliyorsunuz.

Sonraki Haber

Forum