Yüzde 99'la yılın en korkunç film olabilir: İşte 2023 yılında puanı en yüksek 10 korku filmi

1- When Evil Lurks (%99)

Zirvede Rotten Tomatoes'ta eleştirmen puanı yüzde 99'a ulaşan When Evil Lurks var... When Evil Lurks, Arjantin'in uzak bir köyünde geçen, kanlı ve acımasız bir İspanyolca korku filmi. Kimi yorumculara göre yılın en korkunç filmi. Filmde Pedro ve Jimmy kardeşler, çiftlik evlerinde şeytani bir salgınla karşılaşırlar. İki kardeş bedeni iblis tarafından ele geçirilmiş bir köylüden kurtulmaya çalışırken işler daha da sarpa sarar. Collider'in haberine göre türün pek çok hayranı filmi Reddit'in "Dreadit" lakaplı korku bölümünde yayılan bilgilerle keşfetti.

Zorlayıcı sahnelere sahip olan film eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'da erişilmesi güç bir puana ulaştı ve eleştirmenlerden 100 üzerinden 99 puan almayı başardı.

Screen Rant'a göre When Evil Lurks'u son yirmi 20 tipik Amerikan ele geçirme (İblis) filmleri gibi farklı dillerde konuşan, kutsal sudan ve haçlardan kaçan bir karakter yok. Bunun yerine, iblisin kurbanları biraz farklı olmasa da büyük ölçüde kendileri gibi görünüyorlar. Ele geçirilen kişi ise en rahatsız edici şekilde yamyamlık da dahil olmak üzere korkunç şiddete başvuruyor. Yine Screen Rant'a göre When Evil Lurks , 2023'te veya son birkaç 10 yıldaki tüm şeytani ele geçirme filmlerinin çok üstünde.

Tür: Korku
Orijinal Dil: İspanyolca
Yönetmen: Demián Rugna
Süre: 1 saat 39 dakika
Oyuncular: Ezequiel Rodríguez, Demián Salomón, Luis Ziembrowski, Silvina Sabater ve Emilio Vodanovich

Forum