Yeni Nissan Qashqai e-Power nasıl bir araç: İncelemede

Auto Show'un Youtube kanalında otomobil editörü Murat Öksüz'ün yanında E-Power sistemiyle yenilenmiş Nissan Qashqai var. İşte yorumları:

Nissan bu modeli için 'alışılmışa meydan okuyan kimliği, çarpıcı estetik yenilikleri ve kapsamlı teknolojik güncellemelerle banttan indirildi' diyor. İngiltere'nin Sunderland şehrinde üretilen Yeni Nissan Qashqai, dış tasarımdaki değişikliklerden bilgi-eğlence sistemindeki kapsamlı güncellemelere kadar tüketicilerin Qashqai'de sevdiği şeylerin özünü korumak için ve daha kullanışlı teknolojilerle donatıldı.

Yeni Qashqai, yenilenen tasarımı sayesinde daha keskin ve modern bir dinamizm yayıyor. Qashqai'nin ön ızgarası daha çarpıcı bir ilk izlenim yaratmak için kapsamlı bir şekilde güncellendi. Tamponun yan tarafları ise gövde renginde ve yüksek parlaklıkta siyah bir şerit ile plakanın altından tamponun alt köşelerine kadar uzatıldı. Bize göre çok daha estetik duruyor ve sanki elektrikli kardeşi Ariya’ya çok yakışmış. Hatta ben SUV’ye ilk baktığım anda aklıma Ariya gelmişti. Şimdi incelediğimde evet bu Ariya’nın abisi olmuş diyorum. İşte bu İnceltilen far takımları ve geniş ızgara tasarımı Ariya’dan bayağı bir esinlenmiş.

Yine Qashqai e-POWER giriş sınıfında yeni 18 inç elmas kesim alaşım jant standart olarak sunuluyor. Daha yüksek sınıflar için yeni 19 inç alaşım ve yeni 20 inç elmas kesim alaşım jant tasarımı bulunuyor.

Forum