Yeni DS E- Tense 225 Türkiye'de satışa sunuldu: Fiyatı ve özellikleri

YEN DS 7 TASARIMI

Yeni DS 7'nin ön ve arka tasarımında değişiklikler var. Daha keskin çizgilerle daha fazla dinamizm hedeflenmiş.

Yeni DS 7’deki gündüz farlarında, DS X E-Tense ve DS Aero Sport Lounge üzerinde yapılan çalışmalardan ilham alındı.

Bu teknolojide ışık gövde renginde parıldıyor gibi görünüyor. DS Light Veil, bir gündüz seyir farından ve 33 LED ışığın oluşturduğu 4 dikey aydınlatma biriminden oluşuyor.

Açıklamada "Lazerle işlenen polikarbonat yüzeyin sadece iç tarafının boyanması sayesinde ışık ve gövde rengi parçalar arasında değişen bir görünüm kazandırılıyor. Böylece bir duvak gibi derinlik ve parlaklık etkisi yaratılıyor. DS LIGHT VEIL, kilitleme ve kilit açma sırasında bir animasyon ile sürücüsünü karşılıyor" deniliyor.

DS Pixel LED Vision 3.0, DS Active LED Vision Adaptif LED farların yerini alıyor.

İç kenarda iki kısa far modülü, yolu birlikte aydınlatıyor. Dış kenarda Pixel uzun far modülü, 3 sıra halinde 84 LED ışıktan oluşuyor. Virajlardaki aydınlatma, direksiyonun açısına bağlı olarak PIXEL modülünün dış LED ışıklarının yoğunluğuyla kontrol ediliyor. Daha önceleri far modülünün mekanik hareketini gerektiren bu fonksiyon, artık dijital olarak yönetiliyor.

DS Wings, modele bağlı olarak çeşitli renk seçenekleriyle yeniden tasarlandı. Yeni görünüme sahip, daha geniş tasarlanan ızgara, krom renkli elmas motifleriyle zenginleştirilerek ön tasarımın zarafetini yüceltiyor.

Eğimli, daha ince ve balık sırtı desenli LED arka aydınlatma grubu parlak siyah süslemeler ile yeniden tasarlandı.

Aerodinamik parçalarla donatılan yeni 19 inçlik Edinburgh isimli jantlar standart olarak sunulurken, 20 inçlik Tokyo isimli jantlar opsiyonel olarak tercih edilebiliyor.

Forum