vivo V30 Ne Kadar Sağlam? Zorlu Testlerden Geçirdik, Onayladık!

Bunların yanı sıra vivo V30, suya ve toza karşı da IP54 derecesi ile dayanıklı hale getirilmiş durumda. Buradaki IP54 sertifikası, her ne kadar su altında kullanıma imkan tanımasa da günlük kullanımda su sıçramalarına karşı tamamen koruma sağlıyor. Bununla beraber V30’u elleriniz ıslakken de kullanabiliyorsunuz. vivo’nun geliştirdiği ıslak elle dokunma algoritması sayesinde eliniz ıslak olsa bile telefonu normal bir şekilde kullanabilmek mümkün. 

Bunlar yanında 7 Gen 3 işlemcinin kullanıldığı ürünün performansı ve kullanımından memnun kaldık. Segmentine göre Snapdragon 7 Gen 3 işlemcinin gayet başarılı bir işlemci olduğunu söyleyebiliriz. Çok uzun süreli kullanımlarda ve oyun oynama esnasında da telefonun ısınmadığını gözlemledik.

Evet, buraya kadar her şey teoride çok güzel gözüküyor. Peki vivo V30, gerçekten bu iddiaların altını doldurabiliyor mu? Başta da söylediğimiz gibi, telefonu farklı yüzeylerde yere atacağız, ekranın sağlamlığından emin olmak için de ceviz kıracağız. Bakalım telefonun ekranı bu koşullarda sağlam kalabilecek mi?

vivo V30 test görüntülerini hemen yukarıdaki videomuzda görebilirisiniz.

Evet, vivo V30 testlerden başarılı şekilde geçti. Gerçekten de zarif görünüşünün altında sağlam bir gövde ve ekran varmış. Dolayısıyla vivo’nun tüm dayanıklılık konusundaki iddialarının doğru olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz. Yani, şık olduğu kadar ve sağlam bir telefon da istiyorsanız vivo V30 beklentinizi karşılayacak. Öte yandan vivo V30’un dışı kadar içi de dayanıklı. Şimdi, videoyu kapatmadan önce çok önemli bir konuya daha değinelim.

Forum