Netflix'te zirveye çıkan film Rotten puanlarında çakıldı

Netflix'te izleyici ile buluşan 'Uçuk Bir İş' (Lift), geçen hafta dünya çapına platformda en çok izlenen İngilizce film oldu. Ancak görünüşe göre hem seyirciler hem de eleştirmenler filmi beğenmemiş... Peki, Uçuk Bir İş filminin konusu ne? İşte filmin künyesi

Yönetmen F. Gary Gray'in yeni filmi 'Uçuk Bir İş' (Lift) bir süre önce izleyici ile buluştu. Kevin Hart'ın başrolünü oynadığı filmde La Casa de Papel'in Tokyo'su Úrsula Corberó, Vincent D'Onofrio ve Gugu Mbatha-Raw gibi isimler yer alıyor.

UÇUK BİR İŞ FİLMİNİN KONUSU

Peki, Uçuk Bir İş Filminin konusu ne? Filmde Cyrus Whitaker (Kevin Hart) liderliğindeki uluslararası bir soygun ekibi, 500 milyon dolarlık altını 40.000 feet yükseklikteki bir yolcu uçağından çalmaya çalışıyor. Filmde, Interpol'ün çözmeye çalıştığı daha tehlikeli bir görev sayesinde Cyrus ve ekibi, yakalandıktan sonra özgürlüklerini geri kazanmak için Ajan Abby Gladwell (Gugu Mbatha-Raw) ile ortak olmak zorundadır.

Netflix de filmin konusunu şöyle paylaşıyor: Gözünü yükseklere diken profesyonel bir hırsız ve uzman ekibi, 12.000 metre yükseklikte seyreden bir uçaktaki kasadan 500 milyon dolar değerindeki altını çalmaya kalkışır.

Forum