Tüm zamanların en çok izlenen Netflix filmleri: İşte ilk 20... Zirvedeki film değişmedi (Temmuz 2024)

ÇOK İZLENEN 4 NETFLİX FİLMİ DAHA

Netflix'te en çok izlenen 10 İngilizce film listesinden düşen buna rağmen aslında çok izlenen 4 filmi de şöyle ekleyebiliriz:

-The Irıshman

Tetikçi Frank Sheeran, Martin Scorsese'nin bu beğenilen filminde Bufalino suç ailesinin sadık bir üyesi olarak sakladığı sırlara dönüp bakıyor. Filmde Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci bir araya geliyor.

-The Unforgivable

İşlediği şiddet suçu nedeniyle aldığı hapis cezasını tamamlamasının ardından tahliye edilen Ruth Slater (Sandra Bullock), topluma geri döner. Ancak toplum onun geçmişini unutmayı reddeder. Bir zamanlar evim dediği yerde acımasız yargılamalarla karşı karşıya kalan Ruth'un kefaret için tek umudu, bir zamanlar terk etmek zorunda bırakıldığı ve uzun süredir görüşmediği kız kardeşini bulmaktır.

-Purple Hearts

Umut vadeden bir müzisyen yakında göreve gidecek bir askerle anlaşmalı evlilik yapmayı kabul eder. Ama sahte ilişkileri bir trajedi sonucu fazlasıyla gerçek bir hâl alır.

-Spencer Kanunları

Eski bir polis ve eski bir mahkûm olan Spenser, Boston'da iki polisin ölümüyle ilişkili meşum bir komployu açığa çıkarmak için umut vadeden dövüşçü Hawk ile birlik olur.

Forum