Tüm zamanların en çok izlenen Netflix filmleri: İşte ilk 20... Zirvedeki film değişmedi (Temmuz 2024)

Netflix, Top 10 listesi ile en çok izlenen İngilizce ve İngilizce olmayan filmleri listeliyor. Peki, Netflix'te bugüne kadar en çok izlenen filmler hangileri? İşte bugüne dek en çok izlenen İngilizce 10 ve İngilizce olmayan 10 filmden oluşan liste...

Netflix'in en çok izlenen filmler listesinin zirvesinde Temmuz 2024'te de "Red Notice" yer alıyor. Red Notice ilk ayında 364 milyon saat izlenmeye ulaşmıştı. 2021 yılında izleyici ile buluşan 1 saat 58 dakikalık film çok uzun süredir 1'incilik koltuğunu hiçbir filme kaptırmadı. Filmin başrollerinde Dwayne Johnson, Ryan Reynolds, Gal Gadot yer alıyor. 

Netflix tüm zamanların en çok izlenen filmlerini İngilizce ve İngilizce dışı olarak iki kategoride sunuyor. Bu listeyi oluştururken de en çok izlenen 10 İngilizce film ve ardından en çok izlenen İngilizce olmayan 10 filmi bir araya getirdik.

Daha önceki listede İngilizce kategorisinde yer alan Extraction bu listede yer almıyor. Nedeni Damsel... Yine son listede yer almayan bir diğer film Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok... Ve bu kez nedeni Paris'in Altında... Ancak şunu ekleyelim bu liste de yer almasa da her iki film de Netflix'in en çok izlenen filmleri arasında önemli bir yer tutuyor. Yani seçim yapanlar için 2 iyi alternatif olabilirler.

İşte her iki kategoriden oluşan filmlerle Netflix'te en çok izlenen 20 filmi...

Forum