realme C55’i 1 Ay Boyunca Kullandık! İşte realme C55 Uzun Kullanım Testi!

realme C55 Kamera Özellikleri ve Performansı

Büyük boyutlu lensleri ve kamera bloğundaki hoş tasarımıyla kamera tarafında baştan güçlü bir izlenim bırakan telefonun üzerinde; 64 MP birincil ve 2 MP derinlik sensörüne sahip çift kamera kurulumu bulunuyor. 64 MP’lik bu sensörün performansı etkileyici. Bu sensör, daha önce realme GT Master Edition’da da kullanılan sensörle aynı. Ürettiği görüntüler fazlasıyla net ve canlı. İlave olarak daha iyi bir kamera deneyimi için yenilikçi görüntü modları ve filtreleri de telefonda yer alıyor.

Ortaya çıkan sonuçlar memnun edecek seviyede. Kontrast seviyesi iyi ve dinamik aralığı fazlasıyla geniş. Öte yandan, telefonun fotoğraf yeteneklerinden daha fazla faydalanmanız için güzel özellikler yer alıyor. Bunlardan biri de Sokak Fotoğrafçılığı modu.

C serisinde ilk kez bu modelde kullanılan özel sokak fotoğrafçılığı modu, Dinamik Anlık Çekim teknolojisi ile görüntüleme deneyimini büyük ölçüde geliştiriyor. Hareketli nesneleri çektiğimizde fotoğrafların netlenmesi sağlanıyor. Ek olarak karşımıza birçok yeni filtre çıkıyor; Sokak Filtresi, B&W Plus, Dramatik Filtre, 90’ların Pop Filtresi, Bokeh Flare Portre, AI Renkli Portre ve Yıldızlı Mod gibi seçenekler, mobil fotoğrafçılığa ilgi duyanlar için mükemmel seçenekler.

Bunların yanı sıra telefonda Gece modu da elbette mevcut. Düşük ışık koşullarında fotoğraf çekmek istediğinizde, realme C55 sizi üzmüyor. Işığın düşük olduğu alanlarda Gece moduna alırsanız, dinamik aralığı ve renk doygunluğunu büyük ölçüde artırıyor. realme’nin amiral gemisi telefonlarından GT 2 Pro modelinde kullandığı gece algoritmasının aynısı olan ProLight görüntüleme teknolojisi yazılımı, realme C55’te de kullanılmış.

Genel olarak kamerada, fotoğrafçılığa ilgi duyanlar için uzun vadede işinizi görecek her şey mevcut.

Forum