realme C55’i 1 Ay Boyunca Kullandık! İşte realme C55 Uzun Kullanım Testi!

realme C55'i incelememizin üstünden geçen bir aylık süre boyunca her gün kullandık. Kullandığımız süre boyunca nelerle karşılaştık, uzun vadede kullanmaya uygun bir telefon mu tüm detaylarıyla anlatıyoruz.

Hatırlarsanız bir süre önce realme’nin Android’e Dinamik Ada özelliği getiren C55 modelini detaylıca incelemiş ve sadece Mini Kapsül özelliğiyle değil, daha pek çok yanıyla kullanışlı bir telefon olduğunu sizlere aktarmıştık. Ancak biliyorsunuz ki, akıllı telefonlar her zaman aldığınız ilk günkü kadar stabil çalışmayabiliyor. Bir süre sonra ısınma veya kasma gibi problemler meydana gelebiliyor, batarya eskisi kadar uzun süre dayanmayabiliyor veya yazılım hataları ortaya çıkabiliyor. Peki, realme C55 uzun kullanım sonucunda nasıl? Hala ilk günkü performansını koruyor mu? Kronik sorunları var mı? Bu bölümde, realme C55 hakkında uzun kullanıma istinaden kafanızda oluşabilecek soruları yanıtlayacak ve realme C55’in özelliklerine de yeniden değineceğiz.

realme’nin giriş (orta) segmentindeki C serisinin bu yeni üyesi, tanıtıldığı gibi tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Bunun sebebi ise iPhone’lardan aşina olduğumuz Dinamik Ada benzeri “Mini Kapsül” özelliğine sahip olmasıydı. Bu özelikle Android tarafında bir ilki gerçekleştiren realme C55, 90 Hz yenileme hızına sahip ekranı, RAM genişletme özelliği, 64 MP kamerası ve daha birçok yanıyla fiyat/performans noktasında da ilgi çekici bir model oluyor.

Forum