Oyunlardan gerçek pistlere geçmek isteyenlere...

Safari Yarış Okulu: Türkiye'nin tek resmi yarış okulunda herkes yarış eğitimi alabiliyor...

Dünyanın en önemli ve saygın yarış okullarından Jim Russell'ın eğitmen programını başarıyla bitiren ünlü rallici Hakan Dinç'in, 1993'te kurduğu Türkiye'nin ilk ve tek resmi yarış okulunda, dileyen herkes arzuladığı düzeyde yarış eğitimi alabiliyor.

Safari Motorspor bünyesinde bulunan Safari Yarış Okulu, eğitimlerini İzmit Körfez ve İzmir Autodrom Pistlerinde veriyor. Pistte iki günlük eğitimleri sonrası, başarılı katılımcılara TOSFED ve GSGM onaylı sertifika veriliyor. Pilot olmak isteyenler, Safari Yarış Okulu'ndan aldıkları sertifikayla TOSFED'den ulusal yarışçı lisansı çıkartarak Safari Motorsporları tarafından organize edilen profesyonel pist yarış organizasyonlarına da katılabiliyor. Bu yarış organizasyonları, Türkiye Pist Şampiyonası ile aynı tarihlerde, 220 beygir gücünde Honda Civic "full-spect" pist yarış otomobilleriyle düzenleniyor.

Safari Yarış Okulu'nun yarış eğitimleri ile ilgili detaylı bilgiye (216) 488 3353 no'lu telefondan veya kurumun www.safarimotorspor.com internet adresinden ulaşılabilir.
Forum