OPPO, Türkiye’ye Bu Telefon ile Döndü: İşte Roberto Carlos Onaylı Telefon OPPO Reno 11F 5G İnceleme

OPPO Reno 11F 5G Kameraları Nasıl?

Gelelim kameralara. Reno 11F 5G’nin arkasında üçlü kamera kurulumu bulunuyor, ancak ana kamera diğerlerinden çok daha etkileyici bir performans sunuyor. 64 MP’lik ana kamera, bol miktarda ayrıntıya sahip canlı ve parlak görüntüler yakalıyor. Gün ışığında dijital 2x zoom kullanılarak yapılan çekimler dahi iyi görünüyor. Düşük ışık koşullarındaysa kameranın performansı olağanüstü olmasa da iyi seviyede. Zira ortaya hafif grenli bir görüntü çıkıyor.

OPPO, bu telefonu “Portre uzmanı” telefonlarından biri olarak lanse ediyor -ki bu konuda haksız sayılmaz. Portre modu fazlasıyla başarılı çalışıyor. Özneyi arka plandan başarılı bir şekilde ayırıyor ve bulanıklık efekti gayet güzel gözüküyor. 8 MP ultra geniş kamera ise keskin ve dinamik aralığı geniş fotoğraflar çekebiliyor. Sadece fotoğraflar normalden biraz daha doygun ve parlak seviyede.

Telefonun ön tarafını çevirdiğimizde burada 32 MP çözünürlüğünde selfie kamerası olduğunu görüyoruz. Sony IMX615 sensörden oluşan bu ön kamera da ayrıntı seviyesi yüksek kareler yakalayabiliyor. Renkler gerçeğe yakın ve yüzdeki tüm detaylar belli oluyor. Tabii bunu istemezseniz arayüzde bulunan güzelleştirme seçenekleri arasından kendi zevkinize göre yüzünüzdeki kusurları yok edebiliyorsunuz.

Video söz konusu olduğunda da hem arka hem ön kamera 4K/30fps çekimler yapabiliyor. Bu noktada gyro-EIS desteğinin olması güzel, böylece hareketli anlarda kayıt yaparken bu modül size titreşimsiz video kaydı almanızda yardımcı oluyor.

Forum