OPPO, Türkiye’ye Bu Telefon ile Döndü: İşte Roberto Carlos Onaylı Telefon OPPO Reno 11F 5G İnceleme

OPPO Reno 11F 5G Pil Performansı Nasıl?

Reno 11F 5G’yi öne çıkaran en önemli özelliklerden biri de sahip olduğu amiral gemisi düzeyindeki hızlı şarj desteği. 67W SUPERVOOC hızlı şarj ile 5000 mAh’lik batarya 20 dakika gibi kısa bir sürede yüzde 70’e yakın bir kapasiteye ulaşabiliyor. 0’dan 100’e tamamen dolması ise sadece 48 dakika sürüyor. Kullanım ömrü olarak ise telefon, tam dolu bir pille 1.5-2 güne kadar dayanabiliyor. Elbette bu sürenin sizin kullanım alışkanlığınıza göre daha az veya daha çok olabileceğini belirtelim.

OPPO Reno 11F 5G Yazılım Özellikleri

Yazılım tarafında da önemli yenilikler var. Reno 11F 5G, Android 14 tabanlı ColorOS 14'ü kullanıyor. ColorOS 14, önceden yüklü gelen bloatware’lar dışında oldukça güzel bir yazılım. Telefonu kişiselleştirmek için çok sayıda duvar kağıdı ve tema seçeneği var. Ayrıca çoğu Android telefonda olmayan animasyonlu “Canlı Duvar Kağıtları” telefona ayrı bir hava katıyor.

Doğrusunu söylemek gerekirse, bizim kullanmaktan en çok keyif aldığımız özellik Smart Image Matting oldu. Bu özellik sayesinde, bir resimdeki nesneye uzun süre basılı tutarak, o nesneyi hızlıca kesebiliyor ve WhatsApp gibi uygulamalarda çıkartma olarak kullanabiliyorsunuz.

Yazılımda öne çıkan bir diğer özellik de “File Dock”. Bu özellik metinleri veya dosyaları hızlıca sürükle-bırak yöntemiyle kullanabilmenizi sağlıyor. Bunun için kaydetmek istediğiniz şeyi  File Dock'a sürüklemek yeterli. Daha sonra başka bir uygulamadan hızlıca erişebiliyorsunuz. En güzel yanıysa, buraya attığınız dosyalar ColorOS 14’e sahip telefonunuz ve tabletiniz arasında senkronize ediliyor. Ancak bunun için her iki cihazda da aynı OPPO hesabını kullanmanız gerektiğini belirtelim.

Forum