OPPO, Türkiye’ye Bu Telefon ile Döndü: İşte Roberto Carlos Onaylı Telefon OPPO Reno 11F 5G İnceleme

OPPO Reno 11F 5G Teknik Özellikleri Neler ve Performansı Nasıl?

Peki, ekran bir tarafa, Reno 11F 5G’nin performansı nasıl? Telefon, gücünü MediaTek'in 6 nm üretim süreci ile geliştirilen Dimensity 7050 işlemcisinden alıyor. İşlemci, daha çok verimlilik ve performans artışlarına odaklanmış durumda. İşlemcide 2,6 GHz'e kadar çalışabilen 2 adet Arm Cortex-A78 çekirdeği bulunuyor. İşlemciye entegre Arm Mali-G68 GPU ise özel optimizasyonlar sayesinde oyun kaynaklı enerji tüketimini minimalize ediyor. Depolama tarafında ise 8GB RAM ve 256GB kapasiteli bir alan mevcut. RAM, sanal olarak 8 GB daha genişletilebildiği gibi, depolama alanı da microSD kart ile 2 TB'a kadar genişletilebiliyor.

Reno 11F 5G, beklendiği şekilde günlük görevleri sorunsuz bir şekilde yerine getiriyor. Çoklu görevlerde takılma olmadan rahatça uygulamalar arasında geçiş yapabiliyor. Oyunlar söz konusu olduğunda da aynı şekilde başarılı. Testlerimizde, uzun süreler oynadığımız PUBG ve Asphalt 9 gibi oyunları stabil ve akıcı bir şekilde çalıştırmayı başardı. Ancak tüm bunların ötesinde, telefonun tüm bu oyun maratonları sırasında neredeyse hiç ısınmaması da mobil oyuncular için iyi haber.

Bununla birlikte OPPO Reno 11F 5G’de oyun performansını optimize etmek için Hyper boost Oyun Motoru bulunuyor. Bu özellik sayesinde, Düşük, Dengeli ve Profesyonel Oyuncu modları arasında geçiş yaparak performansı kendinize göre şekillendirebiliyorsunuz. Ayrıca ekranın yan tarafından çekerek açacağınız pencereden; telefonun tüm ayarlarını kolayca kontrol edebiliyor, ağ optimizasyonu yapabiliyor ve sistem durumunu izleyebiliyorsunuz.

Forum