OPPO, Türkiye’ye Bu Telefon ile Döndü: İşte Roberto Carlos Onaylı Telefon OPPO Reno 11F 5G İnceleme

OPPO Reno 11F 5G Tasarım Detayları

Öncelikle Reno 11F 5G, boyut olarak oldukça büyük. Ancak buna rağmen 177 gram ağırlığıyla son derece hafif bir telefon. Bunun nedeni, ekran dışında telefonun neredeyse tamamen plastikten yapılmış olması. Elbette bu plastik öyle ucuz veya kalitesiz de değil, darbelere ve çizilmelere karşı dayanıklı yapıda. Ayrıca IP65 derecesiyle suya ve toza karşı da dayanıklı. Yani tamamen toz geçirmez ve düşük basınçlı su püskürmelerine karşı dayanabiliyor.Öte yandan 30 saniye kadar süreliğe suya karşı dirençli yapıda. Yani bir su birikintisine düşürdünüz ya da üzerine su döküldü diyelim, bu durumda telefona bir şey olmuyor.

Telefonun ön ve arka panelinin yanı sıra kenarları da düz bir yapıda. Buna hafifliği de eklediğimizde gayet rahat bir tutuş sağlıyor. Tasarım olarak, bizdeki Palm Yeşili renginin arka paneli ışıltılı yüzeyiyle oldukça şık duruyor. Ancak daha gösterişli bir model isterseniz OPPO, Okyanus Mavisi olarak adlandırdığı, arkasında dalgalı bir deseni olan daha ışıltılı bir renk seçeneği daha sunuyor.

Telefonun alt kısımına baktığımızda bir hoparlör ızgarası görüyoruz. Bu hoparlörler ne yazık ki stereo değil. Ancak buna rağmen inanılmaz derecede yüksek bir ses veriyor. Bunun sebebi OPPO'nun Ultra Volume adındaki özelliği. Eğer ses açma tuşuna son noktadan sonra basmaya devam ederseniz, sesi yüzde 300 seviyesine kadar artırabiliyorsunuz.

Forum