Logitech tablete yeni bir boyut getiriyor!

Temel Özellikler
Bir ve iki parmak hareketleri: İmleci kontrol etmek için bir parmağınızla ekranın herhangi bir yerine dokunun. İki parmağınızla aşağı veya yukarı kaydırarak kolaylıkla bir belge veya Facebook sayfanızdaki arkadaş listenizde ya da favori web sitenizde gezinin.

Üç parmak yürütmesi: Basit, üç-parmaklı yatay yürütme hareketi ile fotoğraflarınız veya Gmail hesabınız üzerinde ileri geri hareket edin.

Dört Parmak yürütmesi: Favori uygulamalarınız arasında geçiş yapmak için dört parmak yürütmeyi kullanın. Internet Explorer'dan Skype'a basit bir hareketle geçiş yapın.

Geniş dokunma yüzeyi: Geniş touchpad yüzeyi size işaret etmek, kaydırmak ve yürütmek için çok daha geniş bir alan vermektedir.

Dağınıklık engelleyen kablosuz cihaz: Tarama yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Yalnızca touchpad'inizi önünüze koyun ve parmak uçlarınızın favori websitelerinizde size rehberlik yapmasına izin verin.

Logitech Unifying alıcı: Logitech Unifying teknolojisi sayesinde birden fazla USB alıcısının karmaşasına maruz kalmadan, tek Unifying nano alıcıya, ona uyumlu 6 cihazı aynı anda bağlayabilrsiniz.

İleri seviye 2.4 Ghz kablosuz: Gecikmeleri ve kesilmeleri tamamen ortadan kaldıran uzun-menzilli kablosuz bağlantı sayesinde 10 metreye kadar mesafede çalışabilir veya oyun oynayabilirsiniz.

Sistem Gereklilikleri
-Windows 7
-USB port

Ürün Özellikleri
Boyutlar (UxExB): 132 x 131 x 22 mm
Ağırlık: 208 gram

Garanti
3 yıllık garanti
Forum