Logitech tablete yeni bir boyut getiriyor!

Logitech Kablosuz Touchpad'in çoklu dokunma navigasyonu, hassas ve harekete duyarlı kontrol özelliğiyle rahatça işaretleyin, kaydırın, yürütün.
Geniş dokunma yüzeyi ile parmak uçlarınızla tıklamak için alabildiğine geniş bir alan sunan Logitech Kablosuz Touchpad'i Logitech Unifying nano alıcı ile bilgisayarınıza kolayca bağlayın ve eğlenceyi başlatın. Kablosuz olması sayesinde dağınıklık veya karmaşayı ortadan kaldıran Logitech Kablosuz Touchpad'in nano alıcısına Logitech'in Unifying teknolojisi sayesinde, Unifying uyumlu beş cihazı daha bağlayabilirsiniz.
Logitech Kablosuz Touchpad'in çoklu dokunma navigasyonu size dört parmaklı hareketler, sayfaları kaydırma, sekmeler arasında atlama ve uygulamalar arasında geçiş kolaylığı sunar. İleri düzey 2.4 GHz kablosuz teknoloji, gecikmeleri ve kesilmeleri tamamen ortadan kaldırır. Dört aylık batarya ömrü bulunan Logitech Kablosuz Touchpad, LED gösterge ışığı ile touchpad'in açık olduğunu veya bataryanızın azalmakta olduğunu gösterir, böylece kolayca gücünü kontrol edebilirsiniz.
Logitech Kablosuz Touchpad Tavsiye Edilen Son Kullanıcı Fiyatı: 54 $ +KDV
Forum