Kesintisiz, hızlı ve geniş kablosuz ağ çözümü olan Mercusys Halo H70X'i inceledik

Öncül Wi-Fi teknolojilerinin 80 MHz bant genişliği sunmasına karşın Wi-Fi 6 ağları 160 MHz bant genişliği sunuyor. Böylece elinizdeki cihazla modem arasında 2 kat daha geniş bir veri kanalı açılıyor. Bu sayede, tamponlama olmadan 8K filmlerin, büyük dosya indirme ve yükleme işlemlerinin ve akıllı ev cihazlarının keyfini çıkarabilirsiniz.

Mercusys Halo H70X sistemi de 1800 Mbps’e kadar internet veri hızına ulaşabilen Wi-Fi 6 kablosuz ağı kurabiliyor. Kablosuz ağınızda 5 GHz frekans kullanan cihazlar üzerinden yapılan veri alışverişinde 1201 Mbps hızını görüntüleyebiliyorsunuz. Aynı şekilde 2.4 GHz için de bu durum geçerli. Daha geleneksel 2.4 Ghz frekansındaki cihazlarda da 574 Mbps’e değin internet veri hızı mümkün. Bunlar bir evin kablosuz ağ sistemi içi çok yüksek ve doyurucu rakamlar.

Dahası, eğer komşunuzun evi size yakınsa, onun kablosuz ağındaki sinyaller ile sizin evinizdeki sinyaller birbiriyle çakışarak ağınızın performansını olumsuz etkileyebilir. Mercusys Halo H70X sistemi ağ sıkışıklığını azaltmak için komşu ağlardan gelen sinyalleri işaretleyebiliyor. Böylece komşu ağ sorunu yaşamadan tam hızla internete bağlanabiliyorsunuz.

Forum