Kesintisiz, hızlı ve geniş kablosuz ağ çözümü olan Mercusys Halo H70X'i inceledik

Evlerde sağlıklı çalışan bir kablosuz ağ kurmak bazen çok zor bir probleme dönüşebilir. Peki, bu noktada ne yapmak lazım? Mercusys Halo H70X Mesh sistemi çözüm olabilir mi? İnceledik!

Evinizde odadan odaya hareket ettiğinizde veya çok katlı bir evde yaşıyorsanız, bir kattan diğerine geçtiğinizde internet bağlantınızın yavaşladığınız ve koptuğunu hissediyor musunuz? O zaman evinizde kesinlikle ciddi bir kablosuz ağ sorunu var demektir. 

Wi-Fi teknolojisi, kablosuz olarak internete bağlanmak için günlük yaşamımıza büyük bir kolaylık sağlıyor olsa da Wi-Fi dalgaları duvarlarla ve ev eşyalarıyla karşılaştığında etkisini yitirmeye başlar ve bir süre sonra, evin uzak köşelerine ya da diğer katlarına ulaşamaz olur. 

Bu yüzden de bir evin farklı odalarında, kablosuz ağa bağlanma performansı da farklı olur. Örneğin, çocuklu evlerde, online oyuna bağlanmak isterken sorun yaşayan ya da online video seyrederken sık sık takılmalarla, donmalarla boğuşan ve “kablosuz benim odamda iyi çekmiyor,” diye şikayet eden kardeşler her evin gerçeği olabilir.

Forum