iPhone’un Dinamik Ada Benzeri Özelliğini Kullanan İlk Android Telefon realme C55 Elimizde! “Mini Kapsüllü” realme C55 Kutusundan Çıkıyor!

realme C55, kameralarıyla da oldukça iddialı bir telefon. Bunu zaten kamera bloğunun görünümüyle de gösteriyor. Telefonda, realme GT Master Edition’da da kullanılan 64 MP çözünürlüğündeki lens yer alıyor. Çektiğimiz ilk örnekler güzel görünüyordu. Arayüzde de çokça seçenek var. Bunlardan sokak fotoğrafçılığı için ayrılan Sokak bölümü de GT serisinden aşina olduğumuz seçenek. Burada çok sayıda filtre de yer alıyor. Seçenek bu kadar çok olunca, belki de bu telefonun inceleme videosunda da yine yollara düşer ve sokak fotoğrafçılığı konusundaki başarısını mercek altına alırız.

Evet, realme C55 genel hatlarıyla bu şekilde. Elbette anlatılması gereken daha pek çok yanı var. Bunları da inceleme videosuna saklayalım ve son kararımızı o zaman verelim. Fiyatı ise 6 bin 999 TL olarak açıklandı. Dediğimiz gibi bugün itibariyle satışta. Fiyatının hakkını veriyor mu vermiyor mu, bunu geniş videoda anlatacağız.

Forum