iPhone’un Dinamik Ada Benzeri Özelliğini Kullanan İlk Android Telefon realme C55 Elimizde! “Mini Kapsüllü” realme C55 Kutusundan Çıkıyor!

Bu arada oldukça da ince bir telefon olduğunu söyleyelim. Telefonun kalınlığı 7.89 mm. Fakat buna karşın içinde 5000 mAh kapasitesinde bir batarya bulunduruyor. Bu da uzun ömürlü olacağının göstergesi. Elbette şarjının ne kadar süre dayandığını detaylı inceleme videosunda ayrıca anlatacağız.

realme C55’in ekranı 6.72 inç boyutunda IPS LCD’den oluşuyor. Ekran, bu kategoride rekabet etmek isteyen telefonlarda artık olmazsa olmaz bir özellik olan 90Hz tazeleme hızına sahip durumda.

Android 13 işletim sistemini kullanan telefonun işlemcisi MediaTek Helio G88. 8 GB RAM ve 256 GB hafıza ile 6 GB RAM ve 128 GB hafıza seçeneklerine de sahip. Elimizdeki model, 8 GB RAM RAM ve 256 GB depolama alanına sahip olanı. RAM kapasitesini 8 GB daha artırabiliyorsunuz. Bunun performansa olan katkısından ve telefonun genel performansından da yine detaylı inceleme videosunda bahsedeceğiz.

Forum