iPhone’un Dinamik Ada Benzeri Özelliğini Kullanan İlk Android Telefon realme C55 Elimizde! “Mini Kapsüllü” realme C55 Kutusundan Çıkıyor!

Şimdi, realme C55’in oldukça ilginç bir özelliği var. Bu telefon, ilk kez iPhone 14 serisinde tanıtılan Dinamik Ada benzeri bir özelliği Android telefonlara getiren ilk model oluyor. realme buna “Mini Kapsül” adını vermiş.

Telefonun ekranında, tıpkı iPhone 14 Pro’daki Dinamik Ada gibi kamera alanının çevresini saran Mini Kapsül, burada çeşitli animasyonlarla bize bilgilendirmelerde bulunuyor. Telefonu şarj ederken, veri kullanımı noktasında ve adım istatistiklerini iletmede, kendini çeşitli animasyon ve bildirimlerle gösteren Mini Kapsül, böylece bu telefonun en dikkat çeken yanını oluşturuyor.

Telefonu şarja taktığınızda burada telefonun şarj olduğunu gösteren Mini Kapsül, tamamen şarj olduğunda yeşil renk ile bilgilendiriyor, şarjınız yüzde 5’in altına düştüğünde de kırmızı bir çehreye bürünüyor. Ayrıca günlük mobil veri kullanımının yüzde 90’ına ulaştığınızda yine turuncu renk ile bunu bildiren Mini Kapsül, gün içinde attığınız adımları ve kat ettiğiniz mesafeyi de bu alanda açılarak gösteriyor.

Forum