iPhone’un Dinamik Ada Benzeri Özelliğini Kullanan İlk Android Telefon realme C55 Elimizde! “Mini Kapsüllü” realme C55 Kutusundan Çıkıyor!

Apple’ın iPhone 14 serisinde tanıttığı Dinamik Ada özelliğinin bir benzerini Android telefonlara getiren ilk Android telefon olan realme C55 kutusundan çıkıyor! İşte “Mini Kapsüllü” realme C55 özellikleri ve fiyatı!

Bugün masamızda, bütçeye uygun akıllı telefonlar sunması ve cihazlarına dinamik özellikler katmasıyla özellikle gençlerin ilgisini çeken realme’nin yeni modeli realme C55 var. Bu telefon bir süre önce basına özel olarak tanıtılmıştı; tanıtıma da katılmıştık, ancak bilgileri telefonun çıkışına kadar gizli tutmamız gerekiyordu. Ve bugün realme C55 satışa çıkıyor. Biz de bu bölümde artık kutusundan çıkartıp telefonun dikkat çeken yanlarına bakacağız; özelliklerinden bahsedeceğiz, ancak bu bir kutu açılış ve ön inceleme videosu; daha sonra detaylı incelemesi ayrı olarak gelecek, bunu da kafa karışıklığı olmaması açısından baştan söyleyelim ve realme C55’i kutusundan çıkartıp, şu, başlıkta bahsettiğimiz “ilk Dinamik Ada’lı Android telefon” konusuna gelelim.

realme C55’in kutusundan telefonun kendisi, 33W’lık bir şarj adaptörü, şarj kablosu, SIM kart çekmecesini açmak için bir iğne, telefonun arka yüzünü korumak için güzel bir silikon kılıf ve ekran için bir koruma filmi çıkıyor. Kutu içeriğinin zengin olduğunu söyleyebiliriz; belki ilave olarak bir kulaklık da eklenebilirmiş.

Forum