Huawei Yeni Ürünlerini Dubai'de Tanıttı! İşte Huawei'nin Dubai Bombaları!

Huawei Watch Fit 3

Yine Huawei’nin yeni forma kavuşan akıllı saat serisi Watch Fit ailesine de yeni üye katıldı. Watch Fit 3 ile tasarımı baştan aşağı değiştiren Huawei, yeni saatini çok sayıda renk seçeneğiyle birlikte sunuyor.

Watch Fit 3’ün ekranı artık kareye daha yakın bir form faktöründe. 1.82 inç boyutundaki bu AMOLED ekran, 1500 nit parlaklığa ve 60Hz tazeleme hızına sahip. Kenarına dönen taç eklenen saatin kalınlığı 9.9 mm olurken, ağırlığı ise yalnızca 26 gram.

Sporcular için 101 spor dalı desteği bulunan saatte, fitness alanında iyileştirmeler yapılmış. AI koşu planı özelliği ile koşu temponuzu belirleyen Watch Fit 3, sizin için hedefler belirleyebiliyor ve tam GPS desteğinde bulunabiliyor. Ayrıca kalori, uyku ve kalp ritmi takibinde de daha net izlemeler yapabiliyor.

Elbette bunların yanı sıra telefonuza gelen çağrıları yanıtlayabiliyor, WhatsApp, Facebook, Telegram gibi üçüncü parti uygulamaları sorunsuzca kullanabiliyorsunuz. iOS ve Android cihazlarla tamamen uyumlu yapıda. Huawei’nin AppGallery uygulama marketinden olduğu gibi, AppStore ve Galaxy Store’dan Huawei Sağlık uygulaması indirilebiliyor.

Yoğun kullanımlarda 1 haftaya kadar pil ömrü sunan saatin fiyatı da cazip. Fiyatı 4499 TL olarak açıklanan Watch Fit 3, şu an ön siparişe açılmış durumda, yakında daha detaylı olarak da inceleyeceğiz.

Forum